Drama lui Rădoi: A plâns singur în vestiar!

Ultima actualizare:

Echipa sa de club, Al-Hilal, a fost eliminată în semifinalele Ligii Campionilor Asiei de Zob Ahan (Iran), pierzând şi la Riad cu 1-0, la fel ca în partida tur, disputată la Isfehan. Jurnaliştii saudiţi susţin că, după meci, Rădoi a fost cel mai afectat jucător al celor de la Al-Hilal. "A rămas singur în vestiar şi a plâns minute în şir. De supărare, nici nu s-a mai urcat în autocarul clubului, şi-a evitat colegii, şi-a luat maşina personală şi a plecat de la stadion", scriu ziarele din Riad în numărul lor de vineri.

Singurul aplaudat de suporteri

Al-Hilal a pierdut returul cu Zob Ahan, pe teren propriu, în faţa a peste 68.000 de suporteri. Aceştia şi-au desfiinţat favoriţii după meci. Singurul aplaudat a fost Rădoi. Motivul? Deşi este mijlocaş defensiv, românul, spre deosebire de colegii săi, n-a abandonat lupta nici după ce iranienii au marcat.

Prin câteva şuturi de la distanţă, Mirel a adus cele mai mari ocazii pentru Al-Hilal. La o zi după meci, fanii s-au adunat în faţa bazei sportive a celor de la Al-Hilal şi i-au huiduit pe jucătorii care soseau la club în maşinile personale. Din nou, singurul fotbalist aplaudat căruia i s-a scandat numele a fost Rădoi.

Rijkaard îl va antrena pe Mirel?

Având în vedere că actualul antrenor al lui Al-Hilal, Eric Gerets, va părăsi clubul la data de 13 noiembrie pentru a prelua naţionala Marocului, arabii şi-au început deja căutările pentru găsirea unui înlocuitor. Conform jurnaliştilor saudiţi, Frank Rijkaard, recent demis de la Galatasaray, are mari şanse să preia gruparea din Riad. Olandezului i s-a oferit un contract valabil pentru şase luni, însă el doreşte să semneze pe un an şi jumătate.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tower bridge 5727975 1280 jpg
parcul liniei jpg
24c513e9 minivacanta de 1 mai si paste 620x413 1 webp
image png
lacul verde resort 7fbfbc original jpg
image png
Abubakar  Tahiru cartea recordurilor jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net