Drumul spre spital i-a dus la moarte

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Trebuiau să ajungă la un centru de dializă din Drobeta Turnu Severin. Drumul lor s-a sfârşit însă pe Dealul Stârmina din judeţul Mehedinţi, după ce şoferul Ambulanţei care îi transporta a pierdut controlul volanului.

Autospeciala unei clinici de hemodializă din Drobeta Turnu Severin transporta ieri trei pacienţi care urmau să ajungă la tratament. La un moment dat, într-o curbă, şoferul de pe ambulanţă,Petre Miţaru a pierdut controlul volanului şi s-a izbit violent de un cap de pod.

Doi dintre pacienţi, aflaţi pe bancheta din spate, Maria Chiata (69 de ani) şi Dumitru Dârma (71 de ani), din comuna Pătulele nu au avut nici o şansă.

simeon stalpnicul png

Au murit pe loc. Şoferul şi cea de-a treia ocupantă a maşinii, Leonora Hasan (64 de ani), din Burila Mică, au ajuns la spital. Femeia este în stare critică, bărbatul, în afara oricărui pericol. Poliţiştii spun că Petre Miţaru este singurul vinovat de tragedie pentru că avea viteză mare pe un drum cu serpentine.

Ei anchetează cazul, iar dacă se dovedeşte că a fost vinovat de producerea accidentului, şoferul va fi acuzat de ucidere din culpă. Maşina implicată în accident aparţine Centrului de Dializă RENAMED din Drobeta Turnu Severin. Reprezentanţii clinicii de hemodializă spun că maşina este verificată lunar, iar inspecţia tehnică era valabilă până în 2013.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ebrahim Raisi FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
alergii  jpg
protest INQUAM Photos  jpg
khamenei alegeri tw1 jpg
florentina jpg
Magazin FOTO  Unsplash jpg
bucharest jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
edesia ro 202207 miedul bautura straveche din miere de albine 02 1024x684 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net