«După transplant, sunt frumos!»

Ultima actualizare:

Robert a venit pe lume cu o boală gravă: talasemie majoră şi timp de 11 ani a făcut lunar transfuzii de sânge.

În decembrie 2010, echipa campaniei „Din inimă pentru copii" l-a ajutat pe copil să ajungă la clinica din Genoa pentru transplantul de celule stem. Intervenţia chirugicală a avut loc pe 3 decembrie 2010, transplnatul fiind un succes.

Acum Robert e bine şi aşteaptă cu nerăbdare să se întoarcă acasă pentru câteva zile. „Sunt fericit pentru că după transplant sunt frumos. Înainte, când eram bolnav, eram urât şi slab. Medicii mi-au dat voie să ies afară fără mască, o port numai în autobuz sau în magazine! Abia aştept să ajung acasă!Sper din toată inima să venim peste 3 săptămâni, fiindcă pe 24 - 25august vreau să dau şi eu nişte teste la şcoală, alături de colegii mei, ca să trec în clasa a VII-a. Nu vreau să pierd anul şcolar! Îmi e dor de toţi colegii, dar şi de frăţiorul meu, Alex!", ne-a spus Robi.

În prezent, Robi e internat în clinica Gaslini din Genoa, fiindcă săptămâna trecută el a fost diagnosticat cu zona zoster, o boală pe care medicii italieni se străduiesc să o vindece repede.

„Analizele mi-au ieşit bine! Sunt 8 luni de la transplant şi îmi e tare dor de casa mea", ne-a spus Robi. Mama lui e la capătul puterilor din cauza banilor. Alimentaţia lui Robert e scumpă, iar acasă o mai aşteaptă un copil.

Dacă cineva vrea să îl ajute pe Robi, poate depune bani pe numele lui în contul Fundaţiei Adevărul, deschis la BCR sucursala Tunari: RO09RNCB0286001133100003 - în lei

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Fiicele Regelui Mihai si Principele Radu la parastasul de 6 ani al Regelui Mihai   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (2) jpeg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Steag Romania FOTO Shutterstock jpg
cora pearl
explozii liban afp jpg
pestera ghetarul focul viu jpg
caius covrig jpg
Nutu Camataru FOTO Captură video
accident masina tramvai Bucuresti, foto facebook jpg
planseul de la unirii jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net