E hotărâtă să câştige! Elena Cârstea a scris o piesă special pentru Eurovision!

simeon stalpnicul png

A trecut prin momente grele, s-a operat pe creier, s-a stabilit în Statele Unite, iar acum se întoarce în România să câştige preselecţia naţională Eurovision. Elena Cârstea vrea să cânte din nou pe o scenă din România şi a pregătit o piesă de suflet, cu care vrea să impresioneze juriul.

Elena Cârstea s-a întors în muzică. Solista a scris o piesă nouă, care poate însemna relansarea ei pe piaţa muzicală din ţară şi din Europa.

Artista se întoarce în România pentru a participa la preselecţia naţională a celei mai importante competiţii muzicale de pe bătrânul continent, Eurovision. Compozitorul Cristian Faur, cel care a colaborat intens cu solista în ultimii ani, a confirmat întoarcerea ei în ţară.

„E adevărat, Elena va reveni în ţară pentru preselecţie. A muncit mult la o piesă, e creaţia ei. Eu am ajutat-o la orchestraţie şi puţin la text", a declarat Cristian Faur, pentru Click!

Înscrierile pentru preselecţia naţională au început la 14 ianuarie şi se vor încheia la 3 februarie, în vreme ce finala naţională va avea loc la 9 martie 2013. Piesele celor înscrişi vor fi ascultate de juriu la 6 februarie - în Iaşi, la 8 februarie - în Cluj, la 10 februarie - în Timişoara, la 12 februarie - în Craiova şi la 14 februarie - în Bucureşti. Anul acesta, concursul european Eurovision va fi găzduit de oraşul suedez Malmo.

A fost operată pe creier

Elena Cârstea a trecut printr-un moment de cotitură în 2009, când a fost operată pe creier la o clinică din Florida, din cauza unui anevrism cerebral.

Ea s-a stabilit în SUA împreună cu soţul ei, omul de afaceri Glenn Muttart. Cei doi s-au căsătorit la Miami, în septembrie 2006, şi cresc împreună două fete înfiate, Adriana şi Sanda.

VIDEO

Citeşte şi:

EXCLUSIV! Elena Cârstea, prima piesă după operaţia pe creier

Elena Cârstea, interzis la Festivalul Mamaia

Tania Budi, atac la Elena Cârstea? 

cine este sotia lui alexandru arsinel  crop 1664473092 jpg
david victoria beckham son brooklyn t jpeg
Adriana și Eliza Iliescu
maurice munteanu
jude law phillipa coan jpeg
Catrinel Sandu familie Sarasota Florida jpg
calorifer foto shutterstock 1523338310 jpg
Robbie Williams Spice Girls
Ggantija Temple on Gozo jpg
Chirie - inchiriere apartament FOTO 123 RF
image
image
image
image
telefon mobil jpg
Referendum in zonele ocupate de rusi in Ucraina FOTO Profimedia (5) jpg
calorifer foto shutterstock 1523338310 jpg
cine este sotia lui alexandru arsinel  crop 1664473092 jpg
horia tecau jpg
Gollum, într o secvenţă din Stăpânul Inelelor jpeg