E în divorţ, dar doarme cu poza lui Catrinel la cap

simeon stalpnicul png

Soţul frumoasei Catrinel Menghia este devastat! Românca l-a anunţat că vrea să divorţeze, iar de atunci Massimo Brambati nu-şi mai găseşte liniştea. S-a plâns prietenilor pe Facebook că a fost părăsit, apoi şi-a postat poze din cuibuşorul de nebunii pe care l-a împărţit cu Catrinel mai bine de şase ani. La capul patului tronează o poză sexy cu Catrinel.

Ce face dragostea din om! Fostul fotbalist Massimo Brambati acceptă cu greu că a pierdut-o pe superba Catrinel Menghia.

Românca a băgat divorţ, în urmă cu mai mult timp, acuzând gelozia exagerată a soţului ei.

Avocatul modelului, Daniela Radac, a confirmat pentru Click! că ruptura datează de ani buni şi că actele de divorţ au fost depuse în Italia. Până când ieşeanca va fi o femeie liberă, cei doi îşi văd fiecare de viaţa şi treburile lui.

simeon stalpnicul png

Dacă Menghia tace mâlc şi se concentrează numai pe carieră, Brambati face valuri pe Internet căutând compasiune în rândul prietenilor virtuali.

În urmă cu două săptămâni, italianul se plângea unei amice că a fost lăsat baltă de Catrinel, iar acum şi-a postat poze din vila de un milion de euro de la Milano, în care a trăit atâtea clipe frumoase şi fierbinţi cu românca noastră.

Mai mult, în galeria foto predomină pozele din dormitor, cu un pat imens şi lumină difuză, semn că Massimo tânjeşte după sexul cu viitoarea fostă soţie.

Ar fi şi greu să o uite pe Catrinel, din moment ce la capul patului există încă o poză cu frumoasa brunetă, într-o ipostază sexy. Asta dovedeşte că impresarul italian încă o mai iubeşte pe Catrinel şi că nu a procedat ca mulţi alţi bărbaţi părăsiţi, care preferă să rupă şi să arunce amintirile cu "fostele".

Divorţul se va judeca la Bucureşti

Pentru că religia catolică nu acceptă divorţul, un asemenea divorţ se poate întinde în Italia pe durata câtorva ani buni. Fotomodelul de talie internaţională Catrinel Menghia nu este însă dispusă să aştepte atât de mult, aşa că separarea de Massimo Brambati va avea loc în România, mai exact la Bucureşti.

Catrinel a apelat disperată la ajutorul unui avocat român, Daniela Radac, din Oradea. După divorţ, va fi demarat şi partajul, Catrinel şi Massimo având de împărţit o avere de câteva milioane de euro. Anca Badiu a trecut şi ea printr-un „divorţ italian.

Ea a reuşit să divorţeze de Stefano Poggi în 2005, după un mariaj de şapte ani. „Un divorţ în Italia durează minimum 5 ani. Papa nu e de acord cu destrămarea familiei, aşa că primii trei ani după depunerea actelor sunt alocaţi unei eventuale împăcări.

Dacă reconcilierea nu există, atunci soţii pot fi divorţaţi, dar durează încă doi ani. Ca şi la noi, bunurile achiziţionate în timpul mariajului se împart în mod egal, asta dacă nu există un contract prenupţial", a declarat Anca Badiu, pentru Click!

S-au căsătorit în 2005

Fotomodelul Catrinel Menghia (27 de ani) şi procuratorul Massimo Brambati (47 de ani) s-au căsătorit civil în 2005, însă cununia religioasă au tot amânat-o.

simeon stalpnicul png

În cele din urmă, cei doi au spus "Da" şi în faţa lui Dumnezeu în 2008, şi şi-au continuat traiul de huzur într-o vilă luxoasă din Milano evaluată la 1,5 miloane de euro.

Mai citeşte:

Catrinel Menghia, ai de frecat la tatuaj, nu glumă!

Catrinel Menghia s-a despărţit de soţul ei, Massimo Brambatti: «Nu e un scandal dâmboviţean»

Catrinel

Menghia: "Soţul meu este amantul perfect"

Petre Roman, Mioara si Oana jpg
cub botez reghecampf caciuc png
serban huidu si mihai gainusa
gabriel mardale jpg
maxresdefault jpg
Lia Bugnar Marius Manole FOTO Pro TV jpeg
cub anastasia soare png
calendar ortodox 2021 30 ianuarie trei ierarhi mihai coman jpeg
image
image
image
image
image
image
maxresdefault jpg
gabriel mardale jpg
calendar ortodox 2021 30 ianuarie trei ierarhi mihai coman jpeg
case ieftine ungaria jpg
wild bear selfie Colorado  jpg
Iarna extremă a făcut victime în Afganistan jpg