Ea e mama-vampir: bea sânge ca să se simtă mai puternică

Ultima actualizare:

Repectivii se lasă tăiaţi pe gât, iar apoi Julia se înfruptă din sângele lor. Femeia are doi copii, dar numai fiica ei cea mare, în vârstă de 24 de ani, ştie despre obiceiurile nebuneşti ale mamei sale şi e dezgustată de ele. "Mi-e teamă că s-ar putea îmbolnăvi", a explicat Ariel. Julia bea în jur de 2 litri de sânge pe lună, în cursul întâlnirilor obscure.

"Mă simt mai frumoasă şi mai sănătoasă ca oricând atunci când beau sânge. Nu am probleme de sănătate şi sunt plină de energie", a povestit femeia pentru tabloidele britanice.

Pasiunea lui Julia pentru sânge a început în adolescenţă, când femeia simţea nevoia să îşi muşte iubitul de gâr. "Era un instinct natural, nu m-am putut abţine. E inutil să spun că iubitul meu de atunci, primul pe care l-am muşcat, nu a vrut să mai audă de mine."

Femeia a ajuns să bea sânge regulat atunci când l-a cunoscut pe fostul ei soţ, Donald. Bărbatul era şi el adeptul aceluiaşi obicei, dar a renunţat complet atunci când Aris, fiul lor, s-a născut. "Am hotărât că unul dintre nopi trebuie să fie părinte full time şi trebuie să se dedice fiului nostru. Julia încă mai bea sânge, dar este o mamă extraordinară. Aris nu ştie nimic, dar bănuieşte că mama lui are oarece legătură cu vampirismul."

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ebrahim Raisi FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
alergii  jpg
protest INQUAM Photos  jpg
khamenei alegeri tw1 jpg
florentina jpg
Magazin FOTO  Unsplash jpg
bucharest jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
edesia ro 202207 miedul bautura straveche din miere de albine 02 1024x684 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net