Ea este cățelușa contrabandistă

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Un câine şi stăpânul lui, din Zalău, au fost prinşi de poliţiştii de frontieră din Vama Borş, în timp ce încercau să intre în ţară ţigări de contrabandă. Căţelul era “complice”, fiind folosit de stăpân pentru a masca ţigaretele.

Miercuri seara. Un bărbat din Zalău intră în ţară prin Punctul de Trecere a Frontierei Borş, la volanul unui Peugeot. Omul a fost oprit pentru control. Surpriză însă.

Poliţiştii de frontieră care au luat la "puricat" autoturismul au dat, în portbagajul maşinii, de câinele şoferului, Bety, un ciobănesc caucazian.

simeon stalpnicul png

Oamenii legii nu s-au lăsat intimidaţi de patrupedul care nu avea de gând să se urnească din locul în care a fost aşezat pe stăpân.

Probabil, pe asta a mizat şi bărbatul din Zalău. Numai că, la controlul făcut în portbagaj, au fost găsite ascunse în locaşuri amenajate special, 37.000 de ţigarete marca Viceroy, cu timbu de Ucraina şi Federaţia Rusă.

Portbagajul maşinii a fost modificat, iar în compartimentul protejat de câine erau ascunse 2000 de pachete de ţigări.În timp ce stăpânul lui Bety conducea maşina, câinele stătea în portbagaj pe un carton sub care se afla marfă de contrabandă.

Stăpânul patrupedului a fost dus la audieri, timp în care câinele l-a aşteptat cuminte în faţa sediului poliţiei. Mai mult, căţelul a colaborat fără probleme cu oamenii legii, la reconstituire.

"Bărbatul a declarat că a cumpărat ţigaretele în timp ce se afla într-o piaţă din localitatea Debreţin, de la un cetăţean ucrainean a cărui identitate nu o cunoaşte şi intenţiona să le vândă la Zalău", a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor, subinspector Cătălin Simuţ.

Stăpânul lui Bety este urmărit penal. Valoarea ţigărilor pe care acesta a vrut să le introducă ilegal în ţară, cu ajutorul câinelui, este de 15.000 de lei.

"Şoferul a folosit un câine de mari dimensiuni pentru a masca ţigările de contrabandă"Cătălin Simuţ,purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor

image
image
image
image
image
image
Cavoul Iuliei Hasdeu jpg
Regele Charles și Prințul William (2) jpg
Apple iPhone FOTO Shutterstock jpg
image png
image png
Injectie
mos craciun ciocolata pexels jpeg
sofer freepik jpg