Ea este cea mai mică fată din lume - FOTO/ VIDEO

simeon stalpnicul png

O păpuşă care adoră să se joace cu păpuşile! Micuţa Charlotte Garside are doi ani, dar are mărimea unui nou-născut, iar medicii i-au avertizat pe părinţii săi că nu cred că va mai creşte.

Charlotte Garside are doi ani, dar arată ca o păpuşă vie. Îi place să se joace cu păpuşi şi animale de pluş mai mari decât ea.

     Mai citeşte:          Cel mai mic rocker din lume are 3 ani şi îi place percuţia          Cel mai scund om din lume a murit la vârsta de 21 de ani          Are 71 cm înălţime şi e mamă a 3-a oară          Cea mai mică mamă din lume naşte a treia oară

Micuţa trăieşte împreună cu familia sa într-un sătuc din apropiere de Hull, Marea Britanie. Mama ei, Emma Newman (28 de ani), spune că medicii au explicat că fetiţa suferă de o boală extrem de rară, cu o manifestare cum nu s-a mai văzut vreodată în lume.

Părinţii spun că Charlotte este o fetiţă fericită, deşi a petrecut multă vreme numai prin spitale

simeon stalpnicul png

Dar nu pot descoperi ce anume a provocat această formă ciudată de nanism. Charlotte s-a născut cu patru săptămâni înainte de termen.

Cântărea 455 de grame şi i se potriveau numai hăinuţele de păpuşă. Acum, la vârsta de 2 ani, fetiţa are greutatea de 3,2 kilograme.

Nu merge, se târăşte de-a buşilea, şi nu poate să mănânce.

Este hrănită cu o formulă specială de lapte cu ajutorul unui furtun gastric, o dată la 11 ore.

Se înţelege foarte bine cu surorile ei, Chloe (13 ani), Sabrina (10 ani) şi Sophie (6 ani), dar cel mai bun prieten al său este Dexter, un băieţel de aceeaşi vârstă cu ea de la grădinţă, unde este dusă de două ori pe săptămână.

Vezi aici mai multe imagini:

Faimosi Survivor camp jpg
FotoJet jpg
Eliminare Vica Survivor Romania Foto Pro TV jpg
horoscop shutterstock 1621310242 jpg
foto1  Vila cluj jpg
Ana Margean varianta cu flipb jpg
Gina pistol Smiley fiica jpg
bunicuta foto1 jpg
image
image
image
image
image
image
calendar ortodox 2021 2 februarie intampinarea domnului png
foto1  Vila cluj jpg
bunicuta foto1 jpg
Frații Tate sosesc alături de o altă persoană din dosar la sediul DIICOT, în București. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
whatsapp 2105015 960 720 jpg
cele mai bune telefoane pana in 1 1170x644 jpeg