Ea este Cleocita, pisica ajunsă vedetă internaţională

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Filmuleţul cu pisica actorului Nicolae Urs de la Teatrul „Bulandra", captivă într-o ramă de geam, a făcut înconjurul lumii. Televiziunile CBS şi Skynews, precum şi publicaţiile Daily Mail şi Metro au acordat mare atenţie atât felinei, cât şi bucureşteanului care a salvat-o de la fereastra apartamentului de pe Calea Victoriei.

Înregistrarea video cu Cleocita a adunat numai pe Youtube.com peste 225.000 de vizionări în doar două zile. Incidentul neobişnuit, petrecut la începutul acestei săptămâni, când pisica a rămas blocată în geamul rabatat, a stârnit mii de reacţii pe canalele media internaţionale. Din compasiune fie pentru felină, fie pentru eroul care a salvat-o din chinurile pe care le trăia strivită de propria greutate, peste tot s-au născut valuri de discuţii, scrie Adevărul de Seară Bucureşti.

Ce nu ştiu cei care au privit emoţionaţi zbaterea pisicuţei este că a scăpat nevătămată. Mai mult, stăpânii ei cred că e departe de a se fi cuminţit, spunând că i-au mai rămas doar şase vieţi, întrucât mai are la activ două alte incidente care erau s-o coste viaţa. Culmea, toate petrecute la acelaşi geam!

Cleocita şi stăpâna ei, în faţa geamului unde s-a dat în spectacol pisicuţa.

simeon stalpnicul png

Salvatorul, invitat la teatru

Actorul Nicolae Urs spune că pisica era singură acasă atunci când s-a întâmplat incidentul. El şi soţia au aflat de păţania Cleocitei de la un prieten, care le-a dat link-ul spre Youtube. „Probabil a vrut să iasă pe pervaz ca să se facă văzută, cum face ea de obicei", încearcă actorul să-şi explice fapta pisicii. Doar că de data aceasta nu s-a mai putut strecura prin geamul întredeschis şi a rămas blocată minute bune, cu lăbuţele din spate atârnând spre exterior.

Într-un final a fost salvată de un trecător, care a împins-o în casă. „Îl rugăm pe domnul acela să ne caute pentru a-i face o invitaţie la teatru. Dumnezeu ne-a ajutat să n-o pierdem pe Cleocita pentru că ştie cât de mult iubim animalele!", a spus soţia actorului, Olimpia Urs.

simeon stalpnicul png

Cleocita a fost adoptată anul trecut de pe o alee din zona 11 Iunie, când era doar un pui, iar acum e vecină de cameră cu doi motani, Diego şi Petrică.

Cleocita a ajuns în presa internaţională, inclusiv în Daily Mail

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
profimedia 0869423933 jpg
image
image
image
image
image
image
biserica romani credinciosi FOTO adevarul
Slujba de Înviere de la Catedrala Patriarhală din București 16 aprilie 2023 FOTO Inquam Photos Alexandru Busca  (3) jpg
Balamuc jpeg 2 jpeg
index (1) webp
old man 1147288 1920 jpg
SpotPolarBearHiddenAmongPandasOpticalIllusionIQTest jpg
loto jpeg
YXNoPTM0MmQ5ZWI3MGQ5YThkYTRlNjk2MmZjMjYxMTU2ZDQ1 thumb jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net