Ea este fetiţa-lup

Ultima actualizare:
Fetiţa, în braţele bunicii (Foto: Caters)
Fetiţa, în braţele bunicii (Foto: Caters)

Încă nu are nume, dar este deja cunoscută în întreaga lume. Micuţa care s-a născut cu aproape întreg trupul acoperit cu păr, ca o blăniţă de animal, supranumită “bebeluşul-lup“ din India, a şocat planeta.

Vă imaginaţi! La vârsta de 7 ani, „fetiţa-lup" va fi expertă în mânuirea lamei de ras, spre deosebire de băieţii de vârsta ei. Savita Sambhaji Raut, de 26 de ani, din localitatea Madhavnagar, situată la 380 de kilometri de Mumbai, a sperat, în zadar, ca fetiţa ei să-nvingă "blestemul familiei" .

A sperat, rugându-se până în ultima clipă, că micuţa nu va avea păr gros pe corp, aşa cum au ea şi surorile sale, Monisha, de 19 ani, şi Savitri, de 17 ani. Numai că fetiţa a venit pe lume chiar mai păroasă decât cum erau ele la naştere!

Mama şi surorile suferă şi ele de aceeaşi boală


    Fetiţa, în braţele bunicii (Foto: Caters)
Fetiţa, în braţele bunicii (Foto: Caters)

Toate suferă de "Sindromul Vârcolacului", o boală rară moştenită de la bunica Anita."Sunt mama ei şi trebuie s-o accept aşa cum e", a spus Savita, împăcată cu soarta.

"Sindromul Vârcolacului", sau „Hypertrichosis Universalis", e o boală rară cu incidenţa de una la un miliard de persoane. Din cauza unei mutaţii genetice, persoanele care suferă de această maladie au corpul acoperit excesiv de păr.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net