Ea le-a prezentat-o englezilor pe Moni!

Ultima actualizare:

    Actriţă în Anglia, Delia  i-a arătat şi Monicăi  capitala Marii Britaniei
Actriţă în Anglia, Delia i-a arătat şi Monicăi capitala Marii Britaniei

Delia Antal este persoana care a prezentat-o pe Monica Gabor celebrului avocat englez, cu care s-a speculat că fosta doamnă Columbeanu ar fi avut o aventură. Povestea acestei aventuri face, se pare, şi subiectul cărţii„D'Ora", lansată de Delia marţi seară.

Cine are curiozitatea să citească volumul „Dora" scris de Delia Antal va descoperi, printre rânduri, pasaje care aduc aminte de Monica Gabor.

Personajul principal al cărţii, Dora, care este însăşi autoarea, e o tânără stabilită de ceva vreme în Londra. Când Dora vine în România, îi propune unei prietene, Ileana, să meargă cu ea în Anglia, pentru a cunoaşte diverşi domni.

În viaţa reala, Delia este cea care a i-a făcut Monicăi cunoştinţă cu oameni importanţi din capitala Marii Britaniei. Aşadar, până aici, cele două poveşti seamănă întrutotul.

În momentul în care a terminat de scris cartea, autoarea i-a dat-o prietenei sale, Moni, s-o citească. Aceasta a mărturisit nu doar că i-a plăcut manuscrisul, dar i-a spus Deliei şi că se regăseşte în poveste.

Marţi seară, Delia Antal şi-a lansat cartea în România, eveniment la care, totuşi, Monica nu a fost prezentă. A doua zi, contactată de Click!, fosta doamnă Columbeanu nu a dorit să comenteze asemănarea cu personajul Ileana.

Autoarea cărţii spune că Moni nu a venit la eveniment pentru că avea de încheiat o afacere. Potrivit Deliei, ea şi Moni sunt încă prietene, aşa că autoarea a ţinut să precizeze că „D'Ora" e inspirată din viaţa ei şi a Monicăi doar în proporţie de 75%.

Click!spune

Delia Antal (31 de ani) e actriţă şi regizoare. Cartea ei se găseşte de ieri în librăriile Diverta şi poate fi achiziţionată la preţul de 28 de lei. Lucrarea conţine şi un pasaj cutremurător din biografia autoarei. Dora (Delia Antal) e violată de un individ care voia să o plaseze altor bărbaţi.

simeon stalpnicul png

Mai citeşte:

49 de ore cu Irina!

Monica Gabor: «O cresc pe Irinuca eu, fără bonă, fără mamă!»

Solicitare halucinantă: Irinel a cerut ca Monica să fie testată antidrog!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
449016574 790492459883010 1579936202276165367 n jpg
image
image
image
image
image
image
5cfd36c6c65034114c08d2872a43052d jpg
Tabula Regia Tg  Mures jpg
image png
heavy rain 4864257 1280 jpg
ODAmaD00NDAmaGFzaD1jYTVhMGQyNDBkZDBjM2M3NzJhZmUyMDlmMmFlODMzZA== thumb jpg
Banner test iq
dn1 in perioada interbelica jpg
Printesa Anne sora Regelui Charles 2 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net