EBA, ce sosie sexy ai!

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Elena Băsescu este în pericol să fie detronată! O nouă brunetă, care seamănă leit cu mezina preşedintelui, face furori în pictoriale incendiare. Iuliana Matei are doar 24 de ani şi deja este asaltată de către designerii români, care o văd drept „noua Eba".

Focoasa brunetă care seamănă leit cu europarlamentarul Elena Băsescu a debutat în lumea mondenă în forţă. Ea a apărut pe una dintre coperţile Playboy în 2009.

Era foarte greu să nu fie remarcată, mai ales că, la o privire superficială, juri că-i Elena Băsescu. Ulterior, Iuliana a fost curtată de designerii noştri aşa că, la fel ca „sora ei geamănă" celebră, a urcat pe podiumul de modă.

Recent a realizat un pictorial incendiar în service-ul AutoTehnica, pentru site-ul Online Cafe. Chiar dacă şi-a început cariera de fotomodel înainte de vârsta majoratului, nu a neglijat şcoala nici o clipă.

Iuliana Matei a pozat sexypentru site-ul Online Cafe

simeon stalpnicul png

Absolventă a Universităţii Dimitrie Cantemir, simpatica brunetă se laudă deja cu două masterate, pe care le-a terminat cu notă maximă: Marketing şi Negocieri în Afaceri şi Managementul Afacerilor Internaţionale.

De mai bine de un an, Iuliana şi-a găsit un job stabil şi lucrează ca asistent manager la o firmă de construcţii. „Era cazul să mă aşez şi eu, dar în timpul liber mai fac şi şedinţe foto", ne-a spus bruneta.

simeon stalpnicul png

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
alergii  jpg
protest INQUAM Photos  jpg
khamenei alegeri tw1 jpg
florentina jpg
Magazin FOTO  Unsplash jpg
bucharest jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
edesia ro 202207 miedul bautura straveche din miere de albine 02 1024x684 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net