Eba face cununia şi nunta în aceeaşi zi!

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Nunta anului trebuie să fie una cu ştaif. Aşa că pentru mezina lui Traian Băsescu, care se va căsători sâmbătă cu Bogdan Ionescu, s-au făcut câteva excepţii în ceea ce priveşte organizarea. Click! vă spune totul despre cea mai importantă zi din viaţa Elenei Băsescu.

Atât petrecerea de nuntă, cât şi cununia religioasă şi civilă vor avea loc în aceeaşi zi, la 1 septembrie. Elena şi Bogdan Ionescu, zis Syda, se vor căsători civil la Primăria Sectorului 2 din Capitală.

Cât timp va ţine ceremonia, de la 12.00 la 13.00, accesul în instituţie va fi blocat, astfel încât familia prezidenţială să nu fie deranjată de curioşi. Câteva ore mai târziu, mezina lui Traian Băsescu şi Syda vor spune „Da" şi în faţa lui Dumnezeu, la biserica Sfântul Spiridon cel Nou din Capitală.

Cununia civilă- Primăria sectorului 2, orele 12.00-13.00

simeon stalpnicul png

Şi aici ceremonia va fi cu totul specială. Va începe de la ora 18.00 şi va fi oficiată de cel puţin cinci preoţi şi câţiva dascăli. Pe toată durata slujbei, care va dura mai bine de 60 de minute va cânta un cor cu cele mai bune voci. O astfel de slujbă costă în jur de 1.500 de lei. Reporterii Click! au mers la biserică să vadă în ce stadiu sunt pregătirile pentru "nunta anului".

Cununia religioasă- Biserica Sf. Spiridon cel Nou, orele 18.00-19.00

simeon stalpnicul png

Catedrala Sfântul Spiridon cel Nou este socotită cea mai mare biserică ortodoxă din Bucureşti şi se află în centrul oraşului, lângă Piaţa Unirii. "Totul este pregătit pentru marea nuntă de sâmbătă. Fata lui Băsescu se mărită aici. Au venit azi şi sepepiştii, au vizitat etajele superioarele, împrejurimile, că aşa e înainte de nunţile cu persoane importante. Am mai avut acum câţiva ani o nuntă de ministru. De obicei, se instalează câte doi lunetişti în turnul bisericii", ne-a povestit nea Anton, de la biserica Sf. Spiridon.

Petrecerea- Palatul Snagov,  unde vor fi  450 de invitaţi

simeon stalpnicul png

După nunta religioasă, proaspeţii însurăţei îşi aşteaptă cei aproximativ 450 de invitaţi într-o locaţie de vis, la Palatul Snagov, unde au închiriat un cort uriaş, pe terasa domeniului. Meniul costă 74 de euro de persoană, dar este unul sofisticat.

Traian Băsescu s-a întors la Cotroceni

Ieri dimineaţă, la ora 10.40, preşedintele Traian Băsescu a revenit la Palatul Cotroceni, după un "exil" de 52 de zile. Coloana oficială l-a însoţit pe şeful statului de la Vila Lac 3, reşedinţa oficială a preşedintelui.

simeon stalpnicul png

După ce a ajuns la Cotroceni, Traian Băsescu şi-a preluat vechiul birou, sigilat pe perioada interimatului lui Crin Antonescu. Tot ieri, Băsescu a început să-şi reangajeze consilierii care au demisionat sau au fost demişi după suspendarea preşedintelui, în data de 6 iulie.

image
image
image
image
image
image
calendar ortodox 2021 27 martie sfanta mucenita matrona din tesalonic png
FotoJet (7) jpg
tata criminal png
Nobutuka Sada FACEBOOK jpg
pexels photo 6942015 jpg
Tornada Mississippi EPA GETTYIMAGES (5) jpg