EBA merge cu «animalul» atârnat de braţ - FOTO

cas
cas

Moda blănurilor face furori. Fie că vorbim despre genţi sau botine, marile case de modă au lansat, în cele mai noi colecţii, produse realizate exclusiv din blană. Chanel a scos genţile gigant din blană iar Elena Băsescu a şi pus mâna pe una.

Vezi aici o galerie foto


    cas
cas

Europarlamentarul Elena Băsescu demonstrează încă o dată că este la curent cu ultimele noutăţi în modă. Luni pe la prânz, cei care se aflau în zona Dorobanţi, au recunoscut-o pe mezina preşedintelui şi au rămas cu gura căscată când au văzut ce avea aceasta atârnat de braţ.

Citeşte şi:

EBA, ce sosie sexy ai!

EBA prosperă pe timp de criză

EBa are o „mică" avere în bancă

EBa, tata ştie că nu dormi acasă? FOTO

Pentru necunoscători - un „animal" cât o zi de post. Pentru cei avizaţi însă, Elena Băsescu purta ultima creaţie a casei Chanel, o geantă supradimensionată din blană, cu lanţuri, accesoriu care costă nu mai puţin de 2.000 de euro.

La scurt timp după ce a ajuns la salon, un SPP-ist i-a adus Elenei portofelul uitat acasă

simeon stalpnicul png

simeon stalpnicul png

Sigur, blana nu este naturală, ca să nu se supere ecologiştii europeni şi să arunce cu vopsea, însă luxosul brand Chanel, cum bine se ştie, ţine preţurile extrem de sus.

Astfel accesorizată, Elena Băsescu a mers la un salon de înfrumuseţare din zonă pentru a-şi reface manichiura şi a-şi ondula părul. A constatat că, deşi în geantă ar fi încăput o garsonieră, tocmai portofelul nu îl avea la ea. Curtenitor, un SPP-ist a venit val vârtej la salon pentru a i-l aduce.

Udrea ajunge doar noaptea să se coafeze

Cât e Bucureştiul de mare, Elenele lui Băsescu nu au găsit alt salon, decât cel de pe str. Lisabona, în Dorobanţi, pentru a se aranja. Acesta e situat într-o clădire cam dărăpănată şi cu firma afişată pe un "cearceaf", pe un perete.

Atât Elena Udrea, cât şi Elena Băsescu sunt clientele aceluiaşi stabiliment. Singura deosebire este că, în timp ce Elena Băsescu are vreme să vină aici în cursul zilei, ministrul Elena Udrea ajunge la salon doar seara foarte târziu.

adela popescu si radu valcan si au anulat planurile de vacanta 2 jpg
cub smiley png
cub theo rose png
cub claudia pavel cream png
Oxi de la Chefi la Cutite 5 jpg
Mașini blocate în trafic de ninsoare - vremea - meteo - ninge FOTO Shutterstock
cub mircea bravo png
Jorge la Survivor (1) jpg
image
image
image
image
image
image
calendar ortodox 2021 3 februarie sfantul simeon doxologia jpeg
foto1 sorin balos chirurg de top  blur la femeieB jpg
rate marite jpg
fototapet steag sua 15514 jpg
16x9   theodor andrei jpg
guineea jpg