Ei sunt fraţi gemeni!

simeon stalpnicul png

Par a fi doi puştani care s-au întâlnit la grădiniţă şi s-au împrietenit. În realitate cei doi au aceeaşi mamă, acelaşi tată şi s-au născut în acelaşi timp.

Cazul lor a minunat lumea medicală, doar doi gemeni la un milion, născându-se în culori diferite ale pielii dintr-o mamă neagră şi un tată alb. Kaydon şi Layton Richardson, care au împlinit duminică patru ani, au personalităţi total diferite.

Citeşte şi:

Femeia cu două utere va naşte doi copii la diferenţă de o săptămână - VIDEO

Incredibil! A născut după 20 de zile de travaliu

Dacă primul dintre ei, cel mulatru, este liderul găştii de câte ori iese în parcuri, Layton „dictează" atunci când este numai cu fratele său. Lui Keydon îi plac desenele animate şi muzica.

„Este înnebunit după Lady GaGa şi după desenele cu supereroi. Fratele lui este un mare admirator al întrecerilor sportive. A văzut toate meciurile Campionatului Mondial de Fotbal, dar se uită şi la cursele de cai, tenis sau polo", a spus Kerry.

Cât despre partea afectivă, „Kaydon spune tuturor celor care se joacă împreună cu el «Te iubesc!». Leyton îmi face doar mie declaraţii de dragoste", a mai spus mama micuţilor.

Lui Kerry, mama bebeluşilor, i s-a îndeplinit un vis acum patru ani:gemeni de culori diferite

simeon stalpnicul png

O familie din Marea Britanie a reuşit să surprindă o lume întreagă: cei doi părinţi au două perechi de gemeni de culori diferite.

horoscop jpg
cub lia bugnar png
george burcea lurch jpg
cub Andreea Perju png
cub andrele png
cub camelia șucu (1) png
celine dion jpeg
parlamentul european profimedia  jpg
image
image
image
image
image
image
Buzau 1 jpg
parlamentul european profimedia  jpg
calendar ortodox 2021 9 decembrie sfintii ioanchim si ana zamislirea fecioarei maria jpeg
cub niculae bădălău png
cub lensa animat gif
cub camelia șucu (1) png