Ei sunt românii care au pierit în tragedia de la Mestre. Erau din Argeș și Dâmbovița și munceau în Germania

Ultima actualizare:

Mircea și Mihaela Ogrezeanu sunt românii care au sfârșit tragic alături de fetițele lor în accidentul teribil din seara de 3 octombrie de la Mestre, Veneția. Copilele aveau 8 și 13 ani și se bucurau alături de părinții lor de vacanța în Italia. În Veneția, viața le-a fost curmată brusc într-un accident, care nu nici la această oră nu este pe deplin explicat de autoritățile italiene. Între timp, în localitățile din Argeș și Dâmbovița de unde erau cei doi soți, localnicii nu își revin din șoc, iar familiile sunt prăbușită de durere.

Mircea și Mihaela Ogrezeanu împreună cu fetițele lor. Sursă foto: Facebook
Mircea și Mihaela Ogrezeanu împreună cu fetițele lor. Sursă foto: Facebook

Mircea Ogrezeanu și soția lui, Mihaela, și-au părăsit locurile natale, Argeș și Dâmbovița, pentru a se stabili în Germania. În urmă cu mai mulți ani au luat drumul străinătății pentru un trai mai bun. Aveau locuri de muncă și rezidență. Acesta este , dealtfel, detaliul care a creat confuzie când autoritățile române au declarat imediat după accident că nu există români printre victime.

După multe ore, timp în care autoritățile italiene au verificat toate actele pasagerilor din autocar, a venit vestea năucitoare. Cetățenii germani erau de fapt românii Mircea și Mihaela cu fetițele lor Georgiana și Aurora.

Consulatul României de la Trieste a luat legătura cu familiile din țară ale celor doi soți.

Ambasada României la Roma a anunţat, de asemenea, că va acorda sprijin în vederea repatrierii, dar şi pentru eliberarea certificatelor de deces ale celor patru români morţi.

„O imagine apocaliptică”

21 de oameni de mai multe naționalități și-au găsit sfârșitul în tragedia de la Mestre, de lângă Veneția. O parte dintre ei au ars după ce autocarul a fost cuprins de flăcări la impactul cu solul, ceea ce a făcut ca identificarea victimelor să fie dificilă.

Salvatorii și autoritățile au fost profund afectate de numărul mare de victime . Imaginea, „una apocaliptică”, a spus primarul Veneției.

Pe lângă cei patru români care au sfârșit tragic în accident, și-au mai pierdut viața, 9 ucraineni, 3 nemți, 2 portughezi o tânără din Croația și un bărbat din Africa de Sud. Lor li se adaugă șoferul italian în vârstă de 40 de ani, cu o experiență în meseria lui de 7 ani. Autoritățile presupun că i s-a făcut rău la volan înainte de manevra inexplicabilă la dreapta ce a făcut ca autocarul să se prăbușească peste pod, 15 metri în gol. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
IMG 0107 jpeg
image
image
image
image
image
image
Pensionatul Domnesc de Fete jpg
bătrâni  foto   Shutterstock jpg
ambulanta jpg
aeroport foto pixabay jpg
masa de paste shutterstock jpg
maramures paste1 jpg
bujori1 jpg
supermarket 5202138 1280 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net