El e Donadoni de Tg. Mureş

Ei bine, Ba, Sosa şi Donadoni joacă împreună la Tg. Mureş.

Nu e vorba, desigur, decât de o coincidenţă de nume, dar care dă farmec micuţului club de fotbal din centrul ţării. Mario Donadoni, tizul mai cunoscutului Roberto, a ajuns în vară la Tg. Mureş ca jucător liber de contract, după ce în trecut evoluase la Padova sau Siracusa.

„Aceasta e prima mea experienţă în afara Italiei, astfel că a fost nevoie să îmi schimb total modul de viaţă. Mă simt bine la Mureş, chiar vreau să le mulţumesc românilor pentru modul în care m-au primit. Învăţ limba română, am şedinţe săptămânale cu un profesor şi deja pot spune că apreciez cultura, fotbalul şi modul de viaţă de aici. Într-adevăr, împart acelaşi nume cu Roberto Donadoni, dar e o simplă coincidenţă, mi-ar fi plăcut să fiu la fel de bun ca el", spune Mario.

Uruguayanul Christian Sosa poartă acelaşi nume ca şi Ruben Sosa, dar spune că acest lucru nu îl influenţează.

Ajuns la FCM de la Gallipoli, autorul golului prin care FCM-ul a învins Rapidul îşi doreşte, însă, ca toţi conaţionalii săi să fie la fel de buni cum era pe vremuri mai marele Ruben.

„Sosa e un nume destul de comun în ţara mea, spre deosebire de Donadoni, care e mult mai rar întâlnit în Italia. Poate de aceea coincidenţa asta nu e la fel de spectaculoasă, dar recunosc că mă bucur să împart acelaşi nume cu Ruben Sosa", mărturiseşte Christian.

Ibrahim Ba are şi el un tiz la Tg. Mureş, în persoana lui Issa Ba, fost coleg cu Daniel Niculae la Auxerre şi una din ţintele de mercato ale Rapidului pentru această pauză competiţională.

Transferat de mureşeni de la Wisla, jucătorul de culoare afirmă că diferenţele dintre Polonia şi România sunt minime, iar faptul că împarte acelaşi nume cu fostul jucător al unor echipe precum Marseille, Bordeaux sau Milan este o pură coincidenţă.

„Eu sunt senegalez, el e francez, vă daţi seama că nu avem mai nimic în comun decât numele. Şi poate faptul că iubim fotbalul în aceeaşi măsură", spune Issa.

anamaria ferentz jpeg
credinciosi
BeFunky collage (38) jpg
cove si sotia in turcia JPG
jojo vacanta culinara jpeg
regina letizia (5) jpg
carrie si boris johnson
image png
image
image
image
image
iphone usb c
image png
carrie si boris johnson
regina letizia (5) jpg
colaj editare foto 2 jpg
florin citu 1 840x500 jpeg