El i-a făcut nas nou Adelinei!

Ultima actualizare:

Cu faţa plină de sânge, după ce a căzut cu rolele, Adelina Petriţu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat de urgenţă pe celebrul medic Cristian Niţescu, cel care i-a reparat nasul şi hair-stylistului Adrian Pescariu, după ce a primit un pumn în faţă de la un fost prieten: "Adelina m-a sunat joi seară că o doare nasul, mi-a povestit ce s-a întâmplat. Am trimis-o la spitalul de Urgenţă, dar ea a zis că mai aşteaptă o zi. I-am făcut radiografie. Avea oase înfundate, un hematom ceva mai complicat. A trebuit operată. I-am pus oasele bine la loc. Erau şi bucăţi mici de os, pe care dacă le păstram, risca o infecţie, aşa că le-am înlăturat. Normal că acum va avea un nas puţin mai mic. Va sta o săptămână bandajată şi, cu siguranţă, îşi va reveni", ne-a povestit el.

Prietenii Adelinei ne-au spus că bruneta a băut doar ceai, lapte şi calmante. A slăbit câteva kilograme pentru că nu poate mânca, are faţa bandajată şi iese camuflată din casă.

După operaţia de vineri, care a durat mai bine de patru ore, prezentatoarea emisiunii D-Paparazzi (Kanal D) va trebui să-şi suspende toate prezentările de modă însă, când îşi va scoate bandajele, are şanse mari să-şi crească tariful, nu de alta dar nasul ei va fi mult mai frumos şi mai mic.

Citeşte şi:

Adelina, la agăţat şoferi în trafic!

Adelina, 20.000 € amendă dacă dă detalii din pat

Sânii i-au adus titlul de Miss pe «Vaporul iubirii»

image
image
image
image
image
image
aeroport tulcea delta dunarii jpg
vlad ciurea digi24
2 jpg
chirie apartament jpeg
Al Di Meola  jpg
febra tifoida romani jpg
Dr Cristina Iftode Sanador jpg
Hidra, Piaţa a Presei Libere Bucuresti, foto Artmark
image
actualitate.net
image
actualitate.net