Ele sunt vedetele care şi-au arătat «savarina» în public! FOTO

simeon stalpnicul png

Până acum, a pozat în blonda pudică şi cuminte! Iată însă că Sânziana Buruiană a călcat şi ea pe bec, ca şi alte colege păţite din showbiz, la un eveniment monden. Ea a fost surprinsă de paparazzi revistei Star cu „veveriţa" la vedere, când cobora dintr-o limuzină.

De când iese cu avocatul Bobby Constantinescu, Sânziana Buruiană încearcă, dar nu prea reuşeşte, să-şi cizeleze imaginea, acesta interzicându-i rochiile de piţipoancă, dar şi apariţiile exagerat de decoltate, care i-au asigurat practic succesul în showbiz.

Cum lupul îşi schimbă părul, dar năravul ba, blonda face ce face şi calcă în străchini când ţi-e lumea mai dragă.

Prima dată, ea a fost surprinsă, cu câteva luni în urmă de fotoreporterii Click! cu „bidoanele" la vedere, în culisele unei prezentări de modă. Luna trecută, însă, la o prezentare de modă găzduită de o cafenea de fiţe, Sânzi a făcut-o lată. Ea a venit într-o rochiţă cu paiete strălucitoare care de-abia îi acoperea fundul.

Mai grav a fost că, atunci când a coborât din limuzina care a adus-o, blonda a uitat că nu avea chiloţi pe ea şi şi-a desfăcut picioarele lăsându-şi la vedere, spre deliciul asistenţei, "savarina" în toată splendoarea ei.

Sânziana: «Aveam chiloţi transparenţi!»

Sânziana Buruiană a făcut feţe-feţe când a văzut poza buclucaşă. Blonda a încercat să scape basma curată, motivând că avea pe ea chiloţi transparenţi. „Din cauză că obişnuiesc să port chiloţi transparenţi, lumea crede că umblu fără", ne-a declarat aceasta.

Şi ele au apărut în public fără lenjerie intimă

Mădălina Radu, Marinela Niţu şi Laurette se numără şi ele printre vedetele care au dovedit că sunt lipsite de orice inhibiţii şi au apărut în anii trecuţi la evenimente mondene sau show-uri televizate fără lenjerie intimă pe ele.

Nicoleta Vascan

simeon stalpnicul png

Mădălina Radu

simeon stalpnicul png

Marinela Niţu a fost atracţia serii, la o petrecere organizată cu ceva vreme în urmă într-un club unde, îmbrăcată într-o rochie sexy, solista le-a arătat invitaţilor ce are ea mai de preţ, adoptând o poziţie precum cea a lui Sharon Stone, în "Basic Instinct".

Laurrette

simeon stalpnicul png

Marinela Niţu

simeon stalpnicul png

Sexy-otevista Mădălina Radu a dansat şi ea într-o discotecă sus pe mese, fără să-i pese că nu avea chiloţi pe ea, iar Laurette şi-a arătat şi ea "savarina" la o prezentare de modă. Mereu conservatoare, sexy-psiholoaga Nicoleta Vascan a "comis-o" şi ea la o prezentare de modă.

Citeşte şi:

Sânziana Buruiană, goală puşcă la TV - VIDEO

Dorule, iată-ţi soţia fără chiloţi pe scenă!

Fetelor, unde v-aţi lăsat chiloţeii?

corina caciuc laurentiu reghecampf jpg
david pușcaș PNG
Prodanca a venit în verde la parastas
297864509 797471311249327 3811769304355163939 n jpg
vocea romaniei sezonul 10 vlad nicolici a impresionat publicul cu interpretarea inedita a piesei zscream 1 jpg
andrei rosu mihaela bilic png
cub bebeto reghecampf png
Justin Bieber FOTO EPA-EFE
Becali
militari rusi sursa ministerul apararii din rusia (3) jpg
image
image
image
image
foto1 economii shutterstock 538621285 jpg
SAGA
Medicul stomatolog Sorina Stroe
eurovision logo foto shutterstock
calendar ortodox 2021 08 octombrie sfanta cuvioasa pelaghia png
297864509 797471311249327 3811769304355163939 n jpg