Ele vor lupta pentru inima burlacului Vladimir Draghia - FOTO

Ultima actualizare:
Cristina Kudor Bandi
Cristina Kudor Bandi

În curând telespectatorii Antena 1 se vor bucura de un nou sezon al show-ului de succes «Burlacul». Cel mai bun băiat rău îşi caută jumătatea, iar cele 20 de fete care se vor lupta pentru a-l cuceri au fost alese.

După ce Cătălin Botezatu şi-a căutat jumătatea, iar miliardarul Edward Popescu Strohlen a găsit-o, a venit rândul unui alt burlac celebru să îşi caute sufletul pereche. Vladimir Drăghia, actorul care a cucerit inimile telespectatoarelor în serialul Narcisa Sălbatică, este Burlacul celui de-al treilea sezon al show-ului de succes difuzat de Antena 1.

La castingul pentru noul sezon Bulacul s-au înscris sute de fete, însă doar 20 dintre ele vor intra în competiţia pentru inima Burlacului. Sunt tinere, frumoase şi au pentru ce lupta: un tânăr şarmant, cu un look fresh, pasionat de actorie şi regie.

Cea care poate ajunge la sufletul Burlacului trebuie să fie puternică dar totodată feminină, deşteaptă şi cochetă, iar cel mai important să îşi dorească că împreună cu el să întemeieze o familie. Aspectul fizic este şi el foarte important pentru Burlac, însă nu suficient.

Ele sunt cele care au primit şansa de a-l cuceri pe Burlac:

Cristina Kudor Bandi are 22 de ani, este din Târgu Mureş şi este studenta la Universitatea de arta si design Cluj.

Alexandra Cristea
Alexandra Cristea

Alexandra Cristea are 22 de ani, este din Bucureşti şi este animatoare. Este pasionată de dans, fotografie şi desen.

Cristina Claudia Retzler
Cristina Claudia Retzler

Cristina Claudia Retzler are 24 de ani şi un copil de 9 ani. Este din Sibiu şi este model, iar în trecut a colaborat cu Cătălin Botezatu în prezentările sale.

Iulia Rebegea
Iulia Rebegea

Iulia Rebegea are 22 de ani, este din Piatra Neamţ. Este balerină şi dansul este viaţa ei.

Alexandra Centea
Alexandra Centea

Alexandra Centea are 19 ani, este din Baia Mare şi este studentă. Spune despre ea că este foarte sensibilă şi delicată, iar alura sa angelică vine să completeze această descriere.

Alexandra Pîrîianu
Alexandra Pîrîianu

Alexandra Pîrîianu are 21 de ani, este din Piteşti şi momentan este studentă. Îşi doreşte foarte mult o carieră în televiziune. Este pasionată de fotbal.

Alexandra Popa
Alexandra Popa

Alexandra Popa are 22 de ani, este din Câmpia Turzii şi este contabilă. Spune despre ea că este descurcăreaţă, puternică şi uşor vulcanică. Vrea stabilitate şi nu caută celebritate.

Georgiana Ştefan
Georgiana Ştefan

Georgiana Ştefan are 23 de ani, este din Bucureşti şi este studentă. Este o fire optimistă, amuzantă, persuasivă şi totodată impulsivă.

Alexandra Ceană
Alexandra Ceană

Alexandra Ceană are 23 de ani, este din Bucureşti şi este masterand. Se descrie ca fiind naturală, îndrăzneaţă şi foarte încrezatoare în forţele proprii.

Diana Cristina Roman
Diana Cristina Roman

Diana Cristina Roman are 22 de ani, este din Mediaş şi este studentă la Facultatea de Ştiinţe Economice Mediaş. Printre pasiunile sale se numără înotul, actoria, fitness-ul şi călătoriile.

Isabela Iuliana Staic
Isabela Iuliana Staic

Isabela Iuliana Staic are 27 de ani, este din Târgu Jiu şi este make-up artist şi organizator de evenimente. Este foarte sincera si consideră că asta e un defect uneori. A făcut baschet de performanţă.

Georgiana Cristina Soare
Georgiana Cristina Soare

Georgiana Cristina Soare are 19 ani, este din Piteşti şi este studentă. Este pasionată de dans, muzică şi plimbări lungi în natură. Vorbeşte mult şi este foarte orgolioasă. Nu îi plac persoanele geloase.

Andra Maria Nicolin
Andra Maria Nicolin

Andra Maria Nicolin are 25 de ani, este din Craiova şi este inginer hidrotehnic. Simte că are o conexiune cu Vladimir. Este idealistă, visătoare şi puternică. A făcut parte din artileria de blonde a lui Negru. Vrea să devină o nouă Oprah.

Irina Iuliana Drăghiea
Irina Iuliana Drăghiea

Irina Iuliana Drăghiea are 30 de ani, este din Turnu Severin şi este profesoară şi crainic tv. A participat în finala castingului Next Top Model II. Are o fetiţă de 8 ani, dintr-o căsnicie nereuşită.

Elena Ramona Bulgă
Elena Ramona Bulgă

Elena Ramona Bulgă are 23 de ani, este din Craiova şi este fotomodel. Studentă la Facultatea de Drept. Manechin şi asistentă tv la Acces Direct şi Răi da buni. Vrea să atragă atenţia cu orice chip.

Adelina Boie
Adelina Boie

Adelina Boie are 24 de ani, este din Baia Mare şi lucrează ca PR la un CasinoEste o fire luptătoare, nebunatică şi foarte plină de viaţă . Are instinct de vânător, nu îi place să piardă şi este dispusă să lupte pentru a se face remarcată de Burlac.

Andreea Loredana Zarian
Andreea Loredana Zarian

Andreea Loredana Zarian are 23 de ani, este din Bucureşti şi este juristă. Spune despre ea că este inteligentă, energică şi foarte ambiţioasă. Este pasionată de fotografie şi dans.

Daniela Blebea
Daniela Blebea

Daniela Blebea are 25 de ani şi este din Călăraşi. Este inteligentă şi are un simţ al umorului foarte dezvoltat. Este pasionată de teatru şi spune despre ea că este o actriţă înăscută.

Roxana Georgiana Rusu
Roxana Georgiana Rusu

Roxana Georgiana Rusu are 21 de ani, este din Bacău şi este studentă. Este optimistă, sociabilă şi puţin emotivă. Nu crede în bărbatul "ideal", însă i-ar plăcea un bărbat cu simţul umorului şi sincer, calităti pe care crede că Burlacul le are.

Maria Raluca Iacov
Maria Raluca Iacov

Maria Raluca Iacov are 20 de ani, este din Bucureşti şi este administrator la o firmă de construcţii. Este spontană, comunicativă şi atentă. A practicat tenis de camp timp de 8 ani. Îi place foarte mult danseze.


    Maria Raluca Iacov
Maria Raluca Iacov
image
image
image
image
image
image
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net