Elena Băsescu are faţa praf!

Ultima actualizare:

    Elena Băsescu (29 de ani)  are probleme cu tenul, deşi  merge frecvent la saloane  de înfrumuseţare. Dermatologii  spun că vinovată este acneea,  pe fond de stres
Elena Băsescu (29 de ani) are probleme cu tenul, deşi merge frecvent la saloane de înfrumuseţare. Dermatologii spun că vinovată este acneea, pe fond de stres

Poartă ochelari de soare cât jumătate de faţă şi e văzută frecvent la saloane de înfrumuseţare. Explicaţia? EBa pare să aibă probleme mari cu tenul. În câteva fotografii făcute de Click! se văd mai multe pete şi semne pe faţa mezinei preşedintelui.

Nu degeaba poartă Eba ochelari „cât casa"! Sunt ei la modă, dar au şi un rol utilitar: să ascundă cât de mult se poate faţa plină de semne inestetice a Elenei.

În duminica alegerilor locale însă, fata cea mică a preşedintelui a renunţat la ochelarii de soare şi astfel s-a putut vedea clar că tenul ei nu e tocmai de nota 10.

Medicii dermatologi contactaţi de Click! spun că semnele de pe faţa tinerei de 29 de ani sunt, de fapt, nişte urme lăsate de acnee.

simeon stalpnicul png

„Porii dilataţi şi punctele inflamate de pe frunte sunt dovada că fiica preşedintelui are un ten acneic, cu tendinţe de îngrăşare şi cicatrizare.

Această afecţiune a pielii apare, de cele mai multe ori, din cauze hormonale, dar se poate declanşa şi pe fond de stres".

Aproape la fiecare ieşire în public, chiar şi atunci când e cu viitorul soţ, Bogdan Ionescu, EBa poartă ochelari de soare uriaşi

Probabil că ultima perioadă a fost ceva mai stresantă pentru europarlamentarul Elena Băsescu.

Tânăra a început serios pregătirile pentru marele eveniment de la sfârşitul verii: nunta cu iubitul ei, Bogdan Ionescu, zis şi Syda.

simeon stalpnicul png

Conform apropiaţilor cuplului, cei doi şi-ar fi anunţat prietenii să nu-şi facă program în weekendurile din intervalul 15 august-15 septembrie.

Prea multe date concrete nu le-au dat nici prietenilor, pentru că Eba şi Syda vor ca evenimentul să fie discret, departe de ochii presei.

Click! spune:

Acneea reprezintă o afecţiune inflamatorie a pielii. Aceasta se manifestă prin pustule, papule sau doar puncte de inflamaţie pe care cu toţii le numim “coşuri”.

Inflamaţia este răspunsul organismului la acest atac microbian, pielea se înroşeşte în acea regiune. Acest proces de secreţie este coordonat de hormoni.

Merge frecvent la salonul Mihaelei Borcea

Fotoreporterii Click! au surprins-o în mai multe rânduri pe mezina preşedintelui la „Michelle Center", salonul Mihaelei Borcea, din cartierul bucureştean Dorobanţi.

EBa a fost surprinsă de Click!, de mai multe ori, intrând la salonul Mihaelei Borcea

simeon stalpnicul png

Surse spun că Eba şi-a făcut chiar abonament, în baza căruia face mai multe tratamente de înfrumuseţare şi anticelulitice.

simeon stalpnicul png

Iată câteva exemple de preţuri de la salonul fostei soţii a lui Cristi Borcea:

- tratament anticelulitic (cu o durată de 60 de minute) - 126 de lei;- tratament cu ciocolată şi cu ardei roşu Cazenne (pentru slăbire, anticelulitic şi antioxidant) - 126 de lei;- tratament cu fructe de mare (antiîmbătrânire, detoxifiant, tonifiere, revitalizare şi energizare) - 126 de lei;- tratament cu bambus şi flori de lotus pentru drenaj şi elasticitate - 95 de lei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
image png
image
image
image
image
image
image
document pentru pensie jpg
apartament moldova nou caras severin jpg
image png
traffic 3612474 1280 jpg
image png
tigari 1 1536x1024 jpg
un caligula de pe la noi nicolae mavrogheni 18617982 jpg
aeroportul baneasa jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net