Elena Cârstea, doborâtă de gripă înainte de Eurovision

simeon stalpnicul png

Luni după-amiază a sosit în ţară, miercuri era deja bolnavă. Elena Cârstea s-a obişnuit cu temperaturile ridicate din Florida şi, când a dat de frigul din România, a răcit cobză. Cântăreaţa a ajuns miercuri la spital, unde a rugat personalul medical să o pună repede pe picioare, mai ales că ieri trebuia să se prezinte în formă maximă la audiţiile Eurovision din TVR.

A venit în ţară cu zâmbetul pe buze, dar vremea rece de afară şi schimbarea rapidă de mediu au făcut-o pe Elena Cârstea (49 de ani) să ajungă miercuri pe mâna medicilor de la Spitalul Elias.

Starea generală proastă şi vestea că trebuie să stea la pat au picat ca un trăsnet pentru cântăreaţa care a reuşit să se îmbolnăvească chiar înainte de audiţiile pe care trebuie să le susţină pentru a trece în etapa următoare a concursului Eurovision. Solista a făcut gripă, iar medicii la care a ajuns i-au prescris un tratament intens şi i-au spus că timp de cinci zile va trebui să-l urmeze pentru a scăpa de boala care-i dă atâtea bătăi de cap.

Nici nu am ajuns bine în ţară că am şi reuşit să mă îmbolnăvesc. Am luat o gripă şi m-am simţit aşa de rău că a trebuit să merg la spitalul Elias. Doctorii mi-au dat tratament şi mi-au spus că boala mă va ţine încă cinci zile. Tuşesc, am febră, am o stare generală proastă, ce mai, am luat tot pachetul. Până la audiţii voi sta în pat şi mă voi odihni pentru a fi aptă de cântare", a declarat Elena Cârstea, în exclusivitate pentru Click!

Nu doar temperaturile scăzute au doborât-o pe solistă, ci şi fusul orar. „Încă nu mi-am revenit. Sunt obosită, dorm haotic din cauza schimbării de fus orar. În Florida e foarte cald, cum am dat cu nasul de aerul rece de aici m-am îmbălnăvit. Sper totuşi ca la preselecţia de la Eurovision să fiu ok şi să ajung cât mai departe în concurs", ne-a mai spus artista.

simeon stalpnicul png

Elena Cârstea a revenit luni la prânz în România, după o absenţă de aproximativ trei ani, timp în care şi-a văzut de viaţa ei din Florida, unde locuieşte alături de soţul ei, Glenn Muttart, şi de cele două fete înfiate de ea, Adriana (18 ani) şi Sanda (14 ani).

Solista s-a întors în ţara natală special pentru a participa anul acesta la concursul Eurovision, unde speră că va reuşi să ajungă până în finală, cu melodia pe care i-a compus-o Cristi Faur, „Spinning". De asemenea, solista ne-a spus că abia aşteaptă să-şi revadă mama.

„Imediat după selecţia de joi din TVR (ieri, n.r.), voi merge la mama, s-o văd", a mărturisit Elena Cârstea, pentru Click! „Am venit pentru mama mea şi pentru Eurovision, ca să fie o ediţie interesantă. Dacă în ceilalţi ani am sperat că cineva o să mă bage în seamă şi o să mă trimită să reprezint România, anul ăsta nu mai am gânduri de acest gen. Vreau să cânt şi să vă încânt. O să fie o ediţie puternică şi mă bucur".

Melodiile calificate în semifinalele Eurovision România. Nepoata lui Carlos Santana, printre norocoşi

Merisoreanu si Ionela Prodan
traian basescu 0 jpeg
Prințul Harry și Meghan Markle png
BeFunky collage (28) jpg
teo trandafir jpg
patriarhul daniel bor biserica ortodoxa romana
Elvira Deatcu Andreea Esca
Regele Charles al III-lea FOTO Getty Images
311060713 10225862509742554 1763676810025952230 n jpg
image
image
image
image
traian basescu 0 jpeg
cană de ceai
Crăciunul pe plajă
Regele Charles al III-lea FOTO Getty Images
Prințul Harry și Meghan Markle png
Medicamente pentru Ucraina