Elena Cârstea, doborâtă de gripă înainte de Eurovision

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Luni după-amiază a sosit în ţară, miercuri era deja bolnavă. Elena Cârstea s-a obişnuit cu temperaturile ridicate din Florida şi, când a dat de frigul din România, a răcit cobză. Cântăreaţa a ajuns miercuri la spital, unde a rugat personalul medical să o pună repede pe picioare, mai ales că ieri trebuia să se prezinte în formă maximă la audiţiile Eurovision din TVR.

A venit în ţară cu zâmbetul pe buze, dar vremea rece de afară şi schimbarea rapidă de mediu au făcut-o pe Elena Cârstea (49 de ani) să ajungă miercuri pe mâna medicilor de la Spitalul Elias.

Starea generală proastă şi vestea că trebuie să stea la pat au picat ca un trăsnet pentru cântăreaţa care a reuşit să se îmbolnăvească chiar înainte de audiţiile pe care trebuie să le susţină pentru a trece în etapa următoare a concursului Eurovision. Solista a făcut gripă, iar medicii la care a ajuns i-au prescris un tratament intens şi i-au spus că timp de cinci zile va trebui să-l urmeze pentru a scăpa de boala care-i dă atâtea bătăi de cap.

Nici nu am ajuns bine în ţară că am şi reuşit să mă îmbolnăvesc. Am luat o gripă şi m-am simţit aşa de rău că a trebuit să merg la spitalul Elias. Doctorii mi-au dat tratament şi mi-au spus că boala mă va ţine încă cinci zile. Tuşesc, am febră, am o stare generală proastă, ce mai, am luat tot pachetul. Până la audiţii voi sta în pat şi mă voi odihni pentru a fi aptă de cântare", a declarat Elena Cârstea, în exclusivitate pentru Click!

Nu doar temperaturile scăzute au doborât-o pe solistă, ci şi fusul orar. „Încă nu mi-am revenit. Sunt obosită, dorm haotic din cauza schimbării de fus orar. În Florida e foarte cald, cum am dat cu nasul de aerul rece de aici m-am îmbălnăvit. Sper totuşi ca la preselecţia de la Eurovision să fiu ok şi să ajung cât mai departe în concurs", ne-a mai spus artista.

simeon stalpnicul png

Elena Cârstea a revenit luni la prânz în România, după o absenţă de aproximativ trei ani, timp în care şi-a văzut de viaţa ei din Florida, unde locuieşte alături de soţul ei, Glenn Muttart, şi de cele două fete înfiate de ea, Adriana (18 ani) şi Sanda (14 ani).

Solista s-a întors în ţara natală special pentru a participa anul acesta la concursul Eurovision, unde speră că va reuşi să ajungă până în finală, cu melodia pe care i-a compus-o Cristi Faur, „Spinning". De asemenea, solista ne-a spus că abia aşteaptă să-şi revadă mama.

„Imediat după selecţia de joi din TVR (ieri, n.r.), voi merge la mama, s-o văd", a mărturisit Elena Cârstea, pentru Click! „Am venit pentru mama mea şi pentru Eurovision, ca să fie o ediţie interesantă. Dacă în ceilalţi ani am sperat că cineva o să mă bage în seamă şi o să mă trimită să reprezint România, anul ăsta nu mai am gânduri de acest gen. Vreau să cânt şi să vă încânt. O să fie o ediţie puternică şi mă bucur".

Melodiile calificate în semifinalele Eurovision România. Nepoata lui Carlos Santana, printre norocoşi

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul William, Prințul Harry, Kate Middleton, Meghan Markle  sursa   GettyImages jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Antalya Turcia 2 jpg
politie jpg
imunitate alimente jpg
supermarket 5202138 1280 jpg
1 echinoctiul de toamna jpg jpeg
bratara dacica jpg
Obezitate si depresie jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net