Elena Cârstea, interzis la Festivalul Mamaia

23 august 2012
article img

An de an, la Mamaia e câte-un scandal. Anul acesta, Elena Cârstea trebuia să fie surpriza plăcută de la Festivalului de Muzică Uşoară Mamaia, dar e mai degrabă surpriza neplăcută! Când era pe picior de plecare spre România, îndrăgita solistă a fost informată că, dacă lipseşte de la jobul din America, va pierde doi ani de studii. Cristian Faur a fost nevoit să găsească la foc automat o altă solistă care să-i interpreteze piesa, „Toată iubirea ta".

Compozitorul Cristian Faur şi Elena Cârstea (50 de ani) au vrut să facă o surpriză frumoasă în acest an la Festivalului de Muzică Uşoară Mamaia.

Faur i-a compus artistei piesa „Toată iubirea ta", iar Elena trebuia să o interpreteze la concurs. Ei bine, chiar atunci când era pe picior de plecare din America, Elena Cârstea a fost informată de medicii de la clinica unde profesează ca asistentă la radiologie că nu poate lipsi de la cursuri în perioada festivalului. Aşa că, Faur a fost nevoit să găsească înlocuitor care să-i cânte piesa, însă... nu pe oricine! Elena Cârstea a avut ultimul cuvânt de spus.

„Elena era surpriza festivalului din acest an. Din păcate nu a putut să ajungă, iar cu trei-patru zile înainte de concurs a trebuit să găsim pe altcineva. Elena a spus că doar Carmen Rădulescu o poate cânta. Ca atare, Carmen ca cânta piesa Toată iubirea ta", a declarat Cristian Faur, pentru Click!

article img

Astfel, aseară, în locul Elenei Cârstea, a urcat pe scenă teatrului „Soveja" din Constanţa, Carmen Rădulescu (48 de ani), care a interpretat la secţiunea Creaţie melodia compusă de Cristi Faur, „Toată iubirea ta".

Stabilită de cinci ani în Florida, Elena Cârstea este mai fericită ca niciodată. Şi-a revenit aproape complet după operaţia de anevrism cerebral, suferită în 2009, într-o clinică din America, are un soţ care i-a fost alături şi la bine şi la greu, Glenn Muttart, iar cele două fete înfiate, Adriana (16 ani) şi Sanda (13 ani), îi umplu inima de bucurie. Solista lucrează ca asistentă într-o clinică din Florida, însă este nerăbdătoare să revină cât de curând în ţară ca să cânte, cu Faur, câteva piese.

Silvia Dumitrescu a făcut mare tămbălău pentru benzină!

Solista Silvia Dumitrescu (52 de ani) a fost şi ea protagonista unui scandal, chiar la sosirea în Constanţa. Miercuri seara, la hotelul Dacia Sud din Mamaia, a făcut zarvă mare.

article img

Venită să cânte la festival, ea a fost cazată gratuit la hotel. Ajunsă la destinaţie, Silvia le-a cerut angajaţilor banii pe benzina consumată pe drum. Aceştia i-au spus cântăreţei că nu ei se ocupă cu deconturile, ci organizatorii.

Când a auzit asta, Silvia s-a făcut neagră de supărare şi a început să spună că îşi vrea banii orice ar fi: „A ţipat la noi ca la uşa cortului. Ne cerea nouă banii pentru drum, dar nu noi ne ocupăm cu lucrurile astea. Organizatorii sunt cei care se ocupă. Noi suntem angajaţi, ne ocupăm de cazare, nicidecum de deconturi", ne-au declarat angajaţii hotelului. „Am fost la recepţie să întreb unde pot să-mi decontez bonul de benzină, e normal să fac aşa. Am primit indicaţii să merg la Centrul Teatrului «Soveja», pentru a-mi rezolva problema", ne-a declarat Silvia.