Elena Cârstea: «Până nu-mi sare cipul din cap, voi fi ok»

Ultima actualizare:

"Eu, fiind departe acolo, am fost extrem de tristă. De fiecare dată când am auzit de rău de colegii mei, unii au murit, e foarte greu. E o tragedie. Regret profund. Ma gândeam la Doina Spătaru, mama Mălinei Olinescu, nu am cuvinte", a spus Elena Carstea, la Kanal D.

Pe lângă grijile pe care le-a avut în privinţa apropiaţilor din România, Elena Cârstea a povestit şi momentul când a fost la un pas de moarte şi a fost nevoită se sufere o operaţie pe creier.

"A trebuit să îmi fac testamentul. A fost foarte greu. Eram foarte obosită. Şi atunci încep să vorbesc în română. I-am spus lui Glen (n.r. soţul ei) să nu mă ţină conectata la aparate, nu vreau să ajung o legumă. Nu avea rost să îl chinui şi pe el şi pe copii. Operaţia a fost ok. Medicii au remediat, până când nu sare cip-ul, sunt ok.

Operaţia a fost suportată de asigurare, noi am plătit foarte puţin. Merg periodic la control. Eu am avut noroc, puteam din cauza căldurii să cad. Am problema cu tiroida de foarte mulţi ani.

Eu am o problemă cu un ochi, din cauza tiroidei, un muşchi este apăsat şi este puţin scos în afară.

Eu sunt un om normal, am un metru şi 56 de centimetri, nu sunt o frumuseţe, a trebuit să muncesc foarte mult ca să îmi merit locul de artist. Îmi cresc fetele cu decenţă, le iubesc de nu mai pot", a mai cântăreaţa.

image
image
image
image
image
image
casa-locuinta-credit-imobiliare-cheie
3 monica pop jpg jpeg
mormantul sfant 1 1200x800 jpg
FotoJet (17) jpg
FotoJet (14) jpg
rapa rosie  jpg
FotoJet (12) jpg
image
actualitate.net