Elena de la «Mandinga» a dormit pe rupte

Ultima actualizare:

    Luni. Elena de la Mandinga şi compozitorul Costi Ioniţă au venit obosiţi  din Azerbaidjan
Luni. Elena de la Mandinga şi compozitorul Costi Ioniţă au venit obosiţi din Azerbaidjan

Abătuţi, îmbrăcaţi sport şi încercând să mascheze cu ochelari de soare starea de oboseală! Aşa au aterizat cei din trupa Mandinga luni dimineaţă, pe Aeroportul Otopeni. "Există viaţă şi după Eurovision", s-au limitat să declare ei la momentul sosirii. De atunci şi până ieri, cu toţii au preferat să nu dea ochii cu lumea, ci să se odihnească.

Componenţii trupei Mandinga, însoţiţi de Costi Ioniţă, compozitorul piesei "Zaleilah", au încercat să ascundă, cumva, luni, dezamăgirea că n-au putut clasa România decât pe locul 12 la Eurovision.

"Noi am dat tot ce-am putut acolo, pe scenă. Dumnezeu ne este martor că ne-am implicat cu tot sufletul şi numai eu ştiu ce a fost în sufletul meu când am avut problemele cu casca, în prima semifinală.

Atât eu, cât şi băieţii, ne-am implicat la maximum ca să dăm tot ce avem mai bun, pe scena de la Baku", a declarat Elena Ionescu, solista de la Mandinga, pe aeroport.

Sâmbătă. Trupa Mandinga a reprezentat România la Eurovision şi a ocupat locul 12 cu piesa Zaleilah

Trupa Mandinga a  reprezentat România la  Eurovision și a  ocupat locul 12  cu piesa Zaleilah
Trupa Mandinga a reprezentat România la Eurovision și a ocupat locul 12 cu piesa Zaleilah

Cum nu i-a aşteptat nimeni, nici rude, nici prieteni, cu toţii au fost preluaţi de un microbuz inscripţionat cu numele formaţiei şi au mers până în zona Casei Presei Libere, unde Elena şi Zach, saxofonistul trupei, au coborât şi au urcat pe bacheta din spate a unui taxi.

Restul echipei a rămas în maşina care i-a preluat de la aeroport.

Ieri, solista Elena a preferat să se odihnească, la fel ca restul echipei.

De altfel, fotoreporterii Click! nu au observat nici o mişcare în faţa blocului în care locuieşte Elena.

Aceasta s-a dus direct acasă, de la aeroport, unde o aştepta mama ei. Femeia declarase că va veni la Bucureşti la apartamentul fiicei sale ca să vadă finala Eurovision şi să o aştepte.

Odată ajunsă acasă, solista nu a mai ieşit. Singurul care a răspuns la telefon ieri şi ne-a confirmat că cei de la Mandinga se odihnesc a fost Costi Ioniţă.

"Am venit de la Baku epuizaţi, pentru că ne-am îmbarcat în avion la ora 02.00 dimineaţa şi am ajuns la Bucureşti ieri, la 09.00.

Cu toţii ne-am dus direct la odihnă, nu ne-a stat gândul la altceva. Cu siguranţă, Elena doarme acum, are de recuperat ore de somn.

Eu voi merge azi (ieri, n.r.), la emisiunea «Răi, da' buni!», unde sunt invitat. În două săptămâni, Mandinga va avea concerte în Baku.

Mai bine locul 12 cu o melodie difuzată la posturile de radio internaţionale, decât locul 2 sau 3 cu o piesă care apoi moare".

Câştigătoarea se trage din părinţi marocani

Loreen Zineb Noka Talhaoui, câştigătoarea Eurovisionului 2012 de la Baku, are 28 de ani şi, deşi este născută la Stockholm, părinţii ei sunt marocani.

Câştigătoarea se trage din părinţi marocani
Câştigătoarea se trage din părinţi marocani

Înainte de a deveni cunoscută în toată Europa, suedeza cu origini nord-africane şi-a încercat norocul la varianta locală a emisiunii „Idol".

Ea a terminat concursul pe locul patru, cântând de-a lungul etapelor melodii de-ale lui Pink, Stevie Wonder sau Britney Spears.

Melodia cu care s-a impus anul acesta la Eurovision i-a purtat noroc încă de la început. "Euphoria" a ajutat-o pe Loreen să devină vedetă.

Certuri pe melodia aleasă de români

Lucian Viziru a fost cel mai înverşunat contestatar al melodiei care a fost votată să reprezinte România. Reacţiile sale au fost foarte dure.

"Sunt din ce în ce mai slabe participările. Nu poţi merge la Eurovision cu femei în pielea goală sau în chiloţi".

Marcel Pavel declara că Elena nu va face faţă emoţiilor.

"Sunt convins că emoţiile o vor face pe Elena să clacheze.

Fata este frumoasă, se mişcă bine, dar să fim sinceri, nu are voce!

Tocmai de aceea zic că emoţiile o vor doborî", a declarat, pentru Click!, Marcel Pavel.

Mihai Trăistariu, cel care a adus, în 2006, locul 4 României cu piesa «Tornero», e de părere că trupei i-a lipsit energia şi un show cu adevărat fantastic:

"Mandinga a cântat bine, dar nu avea cum să se claseze mai sus, căci nu au avut show.

Când mergi pe scena Eurovision, trebuie să aduci ceva tare, să ai energie, zvâc, să faci spectacol incendiar. Nu poţi doar să cânţi şi atât", a declarat, pentru Click!, Trăistariu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
soare plaja pixabay jpg
schelete craniu freepik jpg
oua vopsite de paste jpeg
familie targu jiu1 jpg
aron pumnul colaj captura video jpg
sarpe thailanda jpg
familie copil cuplu depositphotos1 jpg
constanta pexels jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net