Elena Gheorghe va avea veselă cu pulbere de argint la nuntă. Iată meniul de lux!
Duminica aceasta, la Biserica Sf. Spiridon din Bucureşti, Elena Gheorghe şi Cornel Ene îşi vor uni destinele, în faţa lui Dumnezeu. La nunta ca în povești vor participa 500 de invitați.
Nuntașii se vor înfrupta din plin cu bucate alese. Meniul exotic, sofisticat, va fi servit pe farfurii suflate cu pulbere de argint!
Preparatele tradiționale au fost prezentate în emisiunea Poveștiri Adevărate de la Acasă tv. Meniul va cuprinde fileul de porc afumat cu piper și boabe de muștar, salate de icre de știucă, dar și gustări exotice, precum salate exotice, creps cu somon fume, mozarella marinată cu sos pesto. De asemenea, se mai adaugă și șalău cu morcovi baby și brocolli, un sos puțin acrișor de lămâie cu capere și verdeață. După care, invitații vor trece la felul tradițional: sarmale cu mamăliguță, smântână și ardei iute.
Piesa de rezistență a nunții va fi tortul, care va suprinde prin aspect, gust și prezentare și mai ales prin foarte multe etaje.
Meniu:
Ruladă de pui cu fisticMozzarella bocconcinni şi rosii cherryCornet din pastramă de porc cu sos Dijon - dubluSalată de ţelină cu creveţi babyAspic de curcan cu legumeRulou de somon fumee cu rucola şi lămâieSalami Milano cu măsline verziCoşulet din foietaj cu crema de brânză şi strugure
JambonSalată de icre de ştiucă servită în limeFile de şalău servit cu buchetiera de legume, cartofi cocotte şi sos cremos din lămâie, unt şi capereSărmăluţe 2 foi de varză, 2 foi viţă servite cu mămăliguţă,Bacon crocant, smântână şi ardei iuteRuladă de porc cu bacon şi piept de pui şi cârnăcior proaspăt la grătar cu cărbune servite cu garnitură de cartofi la la cuptor cu smântână şi parmezansalată de murături asortate.
Citește și: Elena Gheorghe, pe tocuri de 13 centimetri: «Mihai Albu mi-a facut o pereche de pantofi speciali»