Elena Udrea divor┼úeaz─â de Coco┼č?

2 aprilie 2010
image
Ministrul Elena Udrea este ├«n c─âr┼úi pentru o candidatur─â la Pre┼čedin- ┼úia Rom├óniei ├«n 2014

De c├óteva zile, ├«n mediile politice circul─â o informa┼úie fierbinte care pare s─â aib─â totu┼či un s├ómbure de adev─âr. Anume c─â ministrul turismului, Elena Udrea, ├«┼či preg─âte┼čte ├«n tain─â divor┼úul de so┼úul ei, Dorin Coco┼č. Un divor┼ú care ar dezlega-o de controversatele leg─âturi pe care le are actualul ei so┼ú cu lumea afacerilor ┼či i-ar netezi calea spre Pre┼čedin┼úia Rom├óniei ├«n 2014.

Încă din 2007, Elena Udrea a vorbit despre problemele pe care le are în familie, generate de faptul că ea face politică, iar el afaceri. Atunci a recunoscut pentru prima dată că s-a pus inclusiv problema unei separări.

"Ce să fac? Ori să divorţez, ori soţul meu să renunţe la afaceri! N-am să divorţez!", spunea ea la o emisiune tv acum trei ani. Între timp, lucrurile au evoluat.

Dorin Coco┼č nu a renun┼úat la afaceri, Elena Udrea a urcat p├ón─â spre v├órful politicii, iar surse din anturajul celor doi so┼úi au ├«nceput s─â vorbeasc─â, spun├ónd c─â ├«n cuplul politician-afacerist este ghea┼ú─â la mal.

Ba chiar ┼či c─â cei doi rar mai stau ├«mpreun─â. Iar atunci c├ónd se afi┼čeaz─â ca un cuplu, o fac doar de ochii presei.

Informa┼úia c─â ministrul ar urma s─â divor┼úeze a fost recunoscut─â ┼či de surse din mediul avoc─â┼úesc, acestea avans├ónd ┼či un termen: "Imediat dup─â s─ârb─âtorile de Pa┼čte, doamna Udrea ar dori s─â ├«nainteze actele de divor┼ú".

├Än aceea┼či not─â, apro┬şpia┼úi ai familiei Udrea-Coco┼č au recunoscut c─â lucrurile nu stau deloc pe roze ┼či c─â, dac─â ├«n urm─â cu ceva vreme puteau s─â sus┼úin─â clar c─â nu va exista nici o separare, ├«n acest moment, la cum se prezint─â situa┼úia ├«ntre cei doi, "exist─â ┼čanse 50 la sut─â s─â o fac─â, 50 s─â nu o fac─â", ├«n func┼úie de interesele politice.

Cite┼čte ┼či:

Mircea Badea c─âtre Udrea: "Dac─â facem Tataia, s─â facem ┼či Nepotul, Veri┼čorul, Fina" - VIDEO

Udrea vrea s─â cheltuiasc─â 850.000 de euro pe indicatoare turistice

Elena Udrea s-a ├«ngr─â┼čat 5 kg de S─ârb─âtori

Ohanesian: Udrea nu a min┼úit. Marie Jeanne ┼čtia despre r─âpire, Mi┼čcoci se juca cu mitraliera lor

Elena Udrea nu ┼či-a dezlipit eticheta de pe pantofi

Petrece Pa┼čtele cu B─âsescu, la Sinaia

Elena Udrea este ├«n acest moment ├«n c─âr┼úile politice pentru o candidatur─â la Pre┼čedin┼úia Rom├óniei ├«n 2014, iar un asemenea plan trebuie s─â fie minu┼úios preg─âtit cu mult timp ├«nainte.

Am încercat să o contactăm pe Elena Udrea pentru un punct de vedere faţă de ceea ce se vehiculează la adresa sa, însă fără succes.

Udrea se preg─âtea ieri s─â plece la Sinaia, unde va petrece Pa┼čtele ├«n familie, dar ┼či al─âturi de pre┼čedintele Traian B─âsescu.

Familia Udrea-Coco┼č, al─âturi de Traian B─âsescu la ziua Elenei ├«n 2008

simeon stalpnicul png
cub miron cosma png
madalina ghenea cannes6 jpg
FotoJet (2) jpg
FotoJet (4) jpg
mirabela dauer te cunosc de undeva zarug jazzy jo3 png
4 laura cosoi jpg jpeg
cub vedete gravide png
FotoJet (1) jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
printul george si printesa charlotte au inceput scoala nu au titluri regale ci apelative simptice cum 2 size24 jpg
cub miron cosma png
Mircea Geoan─â: ÔÇ×75% din tot ceea ce ├«nseamn─â total de for┼úe militare ruse┼čti sunt blocate ├«n Ucraina cu rezultate mediocre din punct de vedere militarÔÇŁ jpeg
000 jpg
FotoJet (5) jpg
regina elisabeta harry meghan jpeg