Ellie White, manechin pentru Andreea Marin Bănică


    Ellie White, alături de impresarul ei
Ellie White, alături de impresarul ei

Frumoasa cântăreaţă Ellie White a urcat pe podiumul de modă în postura de manechin şi a îmbrăcat o superbă rochie semnată Mirela Stelea, creaţia vestimentară fiind licitată în scop caritabil.

Evenimentul a avut loc într-un club din Capitală, fiind organizat şi prezentat de Andreea Marin Banica cu scopul de a construi, cu banii strânşi, o biblioteca pentru copiii nevoiasi dintr-o şcoală de lângă Bucureşti.

Mirela Stelea si Ellie White au primit cu entuziasm propunerea Andreei Marin de a se alătura acestui eveniment cu scop nobil, astfel că soţia fotbalistului Bogdan Stelea a donat o rochie în valoare de 500 de euro, confectionată din mătase naturală bej şi mov, cu aplicaţii manuale de tul, iar Ellie White a acceptat să devină, pentru o seară, manechin.

Fondurile strânse în urma acestui eveniment vor fi folosite pentru construirea unei biblioteci, de care au nevoie copiii de la o şcoală de lângă Bucureşti. “Şcoala are sute de volume, cărţi extraordinare, unele se află încă în ţiplă, nefiind desfăcute,  deoarece nu exista conditii pentru a se amenaja o bibliotecă", a declarat Andreea Marin Banica, presedintele Fundatiei Pretuieste Viata.

cub toma caragiu png
cub irina margareta nistor png
cub horoscop iertare png
Prințul Harry jpg
femeie însărcinată sursa FOTO Pixabay
Jennifer Lopez si Ben Affleck  jpeg
razvan theodorescu 7699918 Mediafax Foto Cristian Radu Nema jpg
cub adriana iliescu și eliza png
image
image
image
image
image
image
calendar ortodox 2021 7 februarie sfantul partenie png
femeie însărcinată sursa FOTO Pixabay
Icoana Basilica ro webp
Papa Francisc Captură video jpg
Marile lanțuri de magazine spun că nu duc lipsă de alimente jpeg
zura jpg