Ellie White naște mai devreme: «Bebele nu mai are răbdare»


    Ellie White va naste la inceputul lunii decembrie
Ellie White va naste la inceputul lunii decembrie

Ellie White va naste, se pare, mai devreme decat era initial stabilit. Solista implineste noua luni de sarcina la inceputul lunii decembrie, insa fatul da semne ca nu mai are rabdare pana atunci. Este posibil ca medicii sa o cheme la cezariana chiar saptamana viitoare.

Artista se afla la jumatatea celei de-a opta luna de sarcina, insa copilul pare sa nu mai aiba rabdare pana la inceputul lunii octombrie. Cantareata se confrunta cu o avalansa de spasme, iar, in urma controlului efectuat zilele trecute, medicul a pus in calcul varianta de a naste mai devreme, chiar saptamana viitoare. In functie de evolutia simptomelor din acest sfarsit de saptamana, Ellie va fi, probabil, programata la cezariana in urmatoarele 10 zile.

"Doamna doctor mi-a spus ca exista varianta sa il aduc pe lume pe bebe mai devreme. Se pare ca nu mai are rabdare. Am mari emotii insa sunt sigura ca va fi totul bine! Doru e alaturi de mine!", declara solista.

Ellie White va aduce pe lume un baietel, primul sau copil, rodul dragostei cu managerul ei, Doru Tinca, cu care este logodita de mai bine de patru ani. Anul viitor, cei doi planuiesc sa se casatoreasca. Ellie White va reveni pe scena la finalul acestui an, pentru concertele de Craciun si Revelion.

FotoJet jpg
Faimosi Survivor camp jpg
Eliminare Vica Survivor Romania Foto Pro TV jpg
cub vica blochina png
7 vedete la sag awards jpg jpeg
Michael Klein, Facebook jpg
ceai somn jpg
calendar ortodox 2021 2 februarie intampinarea domnului png
image
image
image
image
image
image
ceai somn jpg
femeie fericire pexels andrea piacquadio 774866 jpg
calendar ortodox 2021 2 februarie intampinarea domnului png
foto1  Vila cluj jpg
bunicuta foto1 jpg
Frații Tate sosesc alături de o altă persoană din dosar la sediul DIICOT, în București. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea