Ellie White: «Privesc cu durere cum relaţiile nu mai ţin în ziua de azi!»

Ultima actualizare:

    Ellie White, alături de logodnicul ei Doru Tincă
Ellie White, alături de logodnicul ei Doru Tincă

Solista Ellie se arată foarte îndurerată de faptul că multe dintre cuplurile din showbiz şi nu numai, aleg să meargă pe drumuri separate după ani de căsnicie.

Deşi relaţia ei merge ca pe roate, Ellie mărturiseşte că a avut momente când s-a gândit că ar putea să se despartă de logodniul ei, iar acest lucru a întristat-o foarte tare.

Solista se consideră norocoasă pentru iubirea de care are parte, mai ales că vede în jurul ei atâtea persoane care par sa nu mai aiba putere sa isi protejeze relatiile si aleg calea despartirii.

«Mă pot considera norocoasă pentru că am un iubit care ţine enorm la mine şi mi-a demonstrat acest lucru în fiecare zi în ultimii cinci ani. Privesc însă cu durere cum relaţiile nu mai ţin în ziua de azi. Remarc atâtea desparţiri în jur, oameni care azi se iubesc şi mâine îşi trădează jurămintele. Sunt, poate, prea sensibilă şi prea romantică pentru aceste timpuri. Când aud de o nouă desparţire, îmi vin în minte versurile primei mele piese din cariera solo, ‘Nu te mai caut’», declara Ellie White.

Recent, solista a interpretat această piesă live, în studioul Radio Zu şi, cuprinsă de emoţii, a vărsat câteva lacrimi. “Mi-am imaginat, pentru câteva momente, cât de dureros ar fi ca într-o zi să trăiesc, la rândul meu o astfel de despărţire”, a mai spus ea.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
dallas jpg jpeg
image
image
image
image
image
image
adolf hitler jpg
joe biden nato summit zelenski profimedia jpg
octavia marlow instagram jpg
Kate Middleton  GettyImages jpg
1 plante ghiveci shutterstock 1179520909 jpg jpeg
Paparude din comuna Breasta Dolj 1908 jpg
george enescu
diana maria urs busteni jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net