Emil Bâzgă, iubitul interpretei Marilena Dobre, decedată într-o clinică din America, acuză: «M-au dat afară de la priveghi»

CLIIMA20121107 0051 1 jpeg
Marilena Dobre. (Foto: bzi.ro)

Iubitul Marilenei Dobre, cântăreața care a murit la începutul lunii noiembrie într-o clinică din New York, îi aduce acuzații grave celei mai bune prietene a acesteia. Emil Bâzgă, unul dintre cei mai buni trompetiști din lumea jazzului, susține că Dorina, amica de-o viață a Marilenei, i-a interzis să participe la funeraliile femeii pe care a iubit-o din tot sufletul lui.

Dorina ar fi avut împuternicire de la Marilena să decidă în numele ei dacă se va îmbolnăvi grav și să se ocupe de inmormantare. „Dorina a decis ca Marilena să fie deconectată de la aparate, și tot ea s-a ocupat de funeralii. Eu nu am avut voie să particip la funeralii, am fost ca un martor. Când m-am dus la casa funerară, a venit directorul la mine și mi-a spus că nu am voie la funeralii. M-au dat afară de la priveghi", a declarat Emil Bâzgă, la „Poveștiri adevărate".

Emil și Marilena locuiau împreună la New York. Cei doi aveau planuri de căsătorie și își doreau mult să devină părinți.

image
Emil Bazga

O boală gravă și misterioasă a pus capăt tragic acestei iubiri. În timp ce Emil se afla într-un turneu în Rusia, Marilena s-a îmbolnăvit și a căzut la pat.

„Analizele de la spital i-au ieșit prost. Ficatul era aproape terminat. Am așteptat un ficat pentru un transplant, dar nu a mai venit. A fost deconectată de la aparate, a murit în brațele mele și ale surorii ei", a mai spus trompetistul la emisiunea „Poveștiri adevărate".

FotoJet jpg
 Foto   Facebook Ile du Levant  (4) jpg
Anamaria Prodan jpg
Reghe, botez Liam jpg
ferentz iohannis  jpg
Foto   FacebookTelegondola si Partia Olimpica Borsa (10) jpg
simley si marius jpeg
palatul patriarhiei foto basilica (5) jpg
grefier
arestare carabinieri Italia FOTO stiridiasoora
image
image
image
image
Foto   FacebookTelegondola si Partia Olimpica Borsa (10) jpg
calendar ortodox 2021 26 septembrie sf neagoie basarab png
 Foto   Facebook Ile du Levant  (4) jpg
foto1 jpeg
1231 jpg
palatul patriarhiei foto basilica (5) jpg