Emilia Ghinescu se mărită cu impresarul ei

Cântăreaţa de muzică populară Emilia Ghinescu se va căsători în luna octombrie cu impresarul ei, Sebi Albăstroiu, 34 de ani. Va fi o nuntă restrânsă, la care vor participa doar rudele celor doi şi prietenii foarte buni, dar se va chefui pe cinste.

"Va dura trei zile şi trei nopţi, ca-n poveşti. Vrem să facem nunta undeva la munte. Petrecerea va fi la o cabană, iar ceremonia religioasă la o bisericuţă din zonă. Cu rochia de mireasă nu mă stresez. O să-mi iau una să nu zic şi eu că nu m-am îmbrăcat în rochie de mireasă. O să fie o nuntă atipică", ne-a spus viitoarea mireasă, care a mai fost căsătorită o dată, mariaj din care au rezultat doi copii, Andrei (15 ani) şi Erika (7 ani şi jumătate).

Emilia Ghinescu îşi va lua liber la propria nuntă. Solista nu va cânta, ci va lăsa programul artistic în seama colegilor ei, printre care şi Paul Stângă, de care o leagă o prietenie strânsă.

087 women 19 Camelia Sucu (1) jpg
cub rebeca onoriu png
horoscop zilnic 4 octombrie jpeg
FotoJet (5) jpg
FotoJet jpg
cub rona hartner png
Camelia Șucu a fost căsătorită cu Dan Șucu
cub theo rose anghel damian png
image
image
image
image
image
image
foto1 porcul jardelb jpg
foto1 anais si antoniob jpg
calendar ortodox 2021 8 decembrie sf cuvios patapie doxologia jpeg
marilyn manson Popa Elena Luminita jpg
Forțe de ordine în preajma ambasadei Ucrainei la București după ce au fost descoperite niște plicuri suspecte. FOTO Inquam Photos / George Călin
FotoJet jpg