Enache, te-ai dus la lupte ca să nu mai ai timp de amante?

Ultima actualizare:

    Adrian vrea să-şi  folosească surplusul  de energie făcând kempo.  Un abonament ajunge la  200 de euro pe lună (fotografii: federaţia română de kempo)
Adrian vrea să-şi folosească surplusul de energie făcând kempo. Un abonament ajunge la 200 de euro pe lună (fotografii: federaţia română de kempo)

Solistul vrea să îşi mai domolească energia, aşa că s-a apucat, pe lângă fotbal, şi de kempo. Veste bună pentru iubita lui, Iuliana Marciuc, pe care Adrian Enache a cam necăjit-o anul trecut cu ieşirea din decor, alături de o colegă de la Teatrul Tănase.

Aleargă ca disperatul pe terenul de fotbal, căci Enache face parte din echipa artiştilor, pe scenă are un joc de picioare năucitor, însă se pare treaba că mai nimic nu a reuşit să îi tempereze energia.

Prin urmare, Adrian Enache s-a înscris, zilele trecute, şi la cursuri de kempo, un sport care, cel puţin teoretic, al trebui să îl mai echilibreze: "A fost un antrenament scurt, dar eficient. Kempo e un sport al minţii, te face mult mai liniştit, mai atent la ce se întâmplă în jurul tău. Acest sport mi se pare cel mai complex din câte am întâlnit", ne-a declarat Adrian.

Claudia Pătrăşcanu se pregăteşte pentru centura galbenă: „Cu acest sport îmi menţin greutatea corporală şi, în plus, am mai multă încredere în mine”.

simeon stalpnicul png

Nu ştim dacă s-a apucat de acest sport la iniţiativa iubitei sale, Iuliana Marciuc, care nu mai ştia cum să îl liniştească sau s-a dus de bună-voie.

 DJ Harra, care mixează în sânii goi în cluburi, a mai scăpat de celulită şi e mult mai pregătită să se lase de fumat. În plus, acum ştie să şi cotonogească, în caz că vreun bărbat se va lua de ea în cluburi.

simeon stalpnicul png

Cert e că Iuliana îşi freacă mâinile de bucurie şi speră că Adrian se va mai potoli şi cu femeile, mai ales că episodul de la sfârşitul anului trecut, când paparazii l-au surprins sărutându-se în stradă cu o colegă de la Teatrul „Constantin Tănase", le-a cam zdruncinat relaţia.

Anul trecut, după ce a născut,  Daniela Györfi s-a înscris la antrenamente: “Kempo îţi dă o stare bună atât fizică, cât şi psihică”, a declarat Daniela.

simeon stalpnicul png

Profesorul său, Amatto Zaharia, are numai cuvinte de laudă la adresa solistului: "S-a descurcat foarte bine la prima sedinţă, are toate calităţile necesare unui luptător de kempo: forţă, curaj, tonus muscular şi condiţie fizică bune, voinţă, stăpâneşte foarte bine arta respiraţiei, dar are şi spontaneitate şi chiar şi forţa de improvizaţie atunci când trebuie, adică exact ceea ce trebuie pentru a putea progresa".

Mai citeşte:

Sorin Mărcuş: «Iuliana Marciuc n-o să se despartă niciodată de Adrian Enache»

Finul lui Adrian Enache, declaraţie şocantă: «Mare şmecherie că l-aţi prins cu una! Ce credeţi că este prima oară?»

Iuliana Marciuc, înşelată de Adrian Enache: «După 16 ani, s-a ascuns bine»

Adrian Enache a pus mâna pe silicoanele Danielei Gyorfi: «Doamne, e groaznic!»

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
telefon ecran getty jpg
casa de marcat supermarket pexels jpg
gratii 1 jpeg
Sebastian Olariu si tatal lui FOTO Antena 3 Facebook jpg
istanbul pexels jpg
urangutan pixabay jpg
harta razboi ucraina steag drapel rusia europa shutterstock 2114384846 jpg
Nervos
image
actualitate.net
image
actualitate.net