Esca, dezvăluiri despre viaţa la Pro TV: «Am crezut că Sârbu e nebun! [...] Aş dansa cu Mihai Petre» Iată pe cine ar vrea la pupitru în locul ei!


    Andreea Esca
Andreea Esca

/* Font Definitions */ @font-face {font-family:"Cambria Math"; panose-1:2 4 5 3 5 4 6 3 2 4; mso-font-charset:1; mso-generic-font-family:roman; mso-font-format:other; mso-font-pitch:variable; mso-font-signature:0 0 0 0 0 0;} @font-face {font-family:Calibri; panose-1:2 15 5 2 2 2 4 3 2 4; mso-font-charset:0; mso-generic-font-family:swiss; mso-font-pitch:variable; mso-font-signature:-1610611985 1073750139 0 0 159 0;} /* Style Definitions */ p.MsoNormal, li.MsoNormal, div.MsoNormal {mso-style-unhide:no; mso-style-qformat:yes; mso-style-parent:""; margin-top:0in; margin-right:0in; margin-bottom:10.0pt; margin-left:0in; line-height:115%; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family:"Calibri","sans-serif"; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-fareast-font-family:"Times New Roman"; mso-fareast-theme-font:minor-fareast; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin; mso-bidi-font-family:"Times New Roman"; mso-bidi-theme-font:minor-bidi;} .MsoChpDefault {mso-style-type:export-only; mso-default-props:yes; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-fareast-font-family:"Times New Roman"; mso-fareast-theme-font:minor-fareast; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin; mso-bidi-font-family:"Times New Roman"; mso-bidi-theme-font:minor-bidi;} .MsoPapDefault {mso-style-type:export-only; margin-bottom:10.0pt; line-height:115%;} @page Section1 {size:8.5in 11.0in; margin:1.0in 1.0in 1.0in 1.0in; mso-header-margin:.5in; mso-footer-margin:.5in; mso-paper-source:0;} div.Section1 {page:Section1;}Andreea Esca a povestit pentru paginademedia.ro despre începutul carierei sale în televiziune.

Prezentatoarea Pro Tv spune că a ajuns din întâmplare la facultatea de jurnalism, iniţial dorind să devină avocat.

"Eram studentă la jurnalism, unde am ajuns din întâmplare. Am vrut să dau la drept, dar am ajuns la jurnalism, a fost o decizie de moment. Drept urmare mi-a plăcut foarte mult. Un prieten mi-a spus că a văzut un anunţ că se fac angajări la o televiziune. Am plecat împreună cu acest prieten până la staţia Constantin Brâncoveanu, departe de locul unde locuiam eu, şi undeva la etajul 10 se afla acest studio. Acolo mi-au dat un ziar, m-au asezat în faţa unei camere video şi m-au pus să citesc de pe el", a spus Andreea Esca, pentru paginademedia.ro.

"Nu mă machiam, aşa cum veneam de pe stradă ne aşezam pe scaun şi vorbeam. Când am început să prezint ştirile penru SOTI nu aveam prompter, aveam nişte hârti care le decupam cu foarfeca. Aveam vreo două agenţii care ne trimiteau ştirile. Le decupam pe cele care ne interesau şi schimbam timpul verbului. Nu ne încurcam, eram isteţi"

"Eu am câştigat o bursă să merg la CNN. Primisem o ofertă din partea domnului Taolici şi din partea canalului 31, care avea o legătură bună cu CNN-ul. Nu exista Pro TV pe atunci. Am plecat cu bursa SOROS la CNN şi acolo am întrebat de canal 31. Toţi mi-au spus că sunt foarte buni. De la SOTI la CNN a a fost diferit, îţi dai seama"

Începutul în televiziune al vedetei a fost haotic, însă a riscat şi a ajuns cea mai bună prezentatoare tv din România. Andreea Esca susţine că primul interviu l-a avut cu Sârbu, boss-ul Pro TV, despre care spune că i s-a părut "nebun".

"M-am întors şi atunci a trebuit să aleg. M-am dus la canal 31 şi am avut interviul cu domnulSârbu, de care nu ştiam prea multe. El mi-a explicat ce vrea să facă. El mi s-a părut complet de pe altă planetă, mi-am zis că e cam nebun, că e complet dus. Vorbea de nişte lucruri atât de mari şi extraordinare, încât nu îmi vinea să cred că se puteau face. Nu ştiu cum m-a convins. Nu ştiam ce o să fac. Am avut nişte oameni de la BBC care ne învăţau. Făceam multe reportaje pentru CNN. Ca să nu-mi pierd mâna, făceam la două săptămâni un material."

Jurnalista susţine că nu suportă oamenii care încearcă să se dea bine pe lângă ea şi preferă să i se spună atunci când greşeşte. Vedeta mărturiseşte că cea care îi spune lucrurile pe faţă este mama ei.

"Mama este cel mai mare critic al meu. Ea îmi spune mereu când greşesc. Îmi zice atunci când nu-mi stă bine cu o anumită bluză, că trebuia să mai zic nu ştiu ce în nu ştiu care ştire. E foarte corectă"

Petrişor Obae a întrebat-o pe ştirista de la Pro TV ce părere are despre foştii ei colegi de la SOTI. Andreea Esca a ţinut să spună că Lucian Mândruţă este un jurnalist bun, însă nu e potrivit pentru prompter.

"Mândruţă nu avea acest talent de a citi ştirile pentru că e altfel structurat. El este un jurnalist foarte bun, dar se bâlbâie pentru că vrea să spună mai multe fraze deodată. Dar e un jurnalist bun. El a fost mult timp editor şi când veneam la muncă nu aveam ce să modific la ştiri"

"Nu cred că putem face un clasament. Cred că e un tot. Eu şi PRO TV suntem o familie. Andreea Esca-PRO TV este egal cu Adrian Sârbu. Nu aş putea să scap de acest Bună seara. Sunt Andreea Esca şi vă prezint ştirile Pro TV"

"În ultimul an nu am mai avut oferte. Cred că au renunţat. Chiar le-am spus că îşi pierd vremea. Le-am spus să vină, dar le-am spus că sunt fericită cu ceea ce fac. Nu mi-am dorit nici elicopter, banii nu contează. Şi oricum nu ştiţi cât să-mi daţi că nu-mi ştiţi salariul. Da"

Întrebată dacă ar participa la "Dansez pentru tine", Andreea Esca a mărturisit că nu ar dispune de timpul necesar pentru a se implica în concurs, plus că şi-ar neglija munca şi nu doreşte acest lucru.

Însă a subliniat faptul că ar dansa cu Mihai Petre, unul dintre juraţii din concurs.

"Nu m-am gândit. Nu ştiu dacă aş putea. Nu mi s-a propus. Sunt mai apropiată de Andi Moisescu, nu ar avea timp să recupreze Andra şi Mihai Petre relaţia pe care o am cu Andi. Îl ştiu de pe vremea când era dj la radio. Dar mi-ar plăcea foarte mult să dansez cu Mihai Petre. MI s-a propus să Dansez la Dansez pentru tine, dar e greu. Ar trebui să mă implic foarte mult timp, dar ar trebui să-mi neglijez munca şi nu-mi permit să fac asta. Poate aş dansa pentru un caz umanitar"

Vedeta de la Pro TV este de părere că sunt puţini cei care o pot egala, însă dacă ar trebui să lase pe cineva în locul ei l-ar alege pe Lucian Mândruţă.

Andreea Esca
Andreea Esca
FotoJet (1) jpg
cub anamaria prodan png
horoscop zilnic 16 februarie jpeg
cub amal george cooney png
concediu ingrijirea copilului jpg
kate middleton   GettyImages 1446352862 jpg
cub ramona badescu png
foto1 ultimul sateanB jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
concediu ingrijirea copilului jpg
foto1 ultimul sateanB jpg
shutterstock 2097257428 jpg
moaste  sever gheorghe jpg
mititelu jr 4 jpg
calendar ortodox 2021 6 decembrie sf ierarh nicolae icoana de gabriel toma chituc jpeg