Eşti sexy şi ai cazier? Fă-te Miss Mafia

Ultima actualizare:
Sexy mafiote - galerie
Sexy mafiote - galerie

Eşti sexy şi nu ai avut niciodată ocazia să te afirmi la un concurs de Miss pentru că ai fost la puşcărie? Înscrie-te acum la "Miss Mafia", întrecere organizată în Ungaria.

Concursul care se desfăşoară pe internet se bucură de un real succes, până în prezent înscriindu-se în cursă nu mai puţin de 200 de tinere certate cu legea.

simeon stalpnicul png

Pentru a fi acceptate în concurs, tinerele trebuie să aibă un aspect fizic plăcut, condamnări la puşcărie în legătură cu reţele mafiote şi să fi trecut de mai multe ori prin arestul poliţiei.

„Una dintre probe este aceea a fotografiei din dosarul de la parchet sau din arestul poliţiei. Odată trimisă fotografia cu numărul de înregistrare pe piept, organizatorii cer mai multe poze sexy cu tine. După ce le-ai trimis, ele vor fi postate pe missmafia.com şi votate de fanii de pe Internet", a declarat, pentru The Sun, Cory Ferrara, una dintre concurente.

Pentru a nu le face rău sexy-mafioatelor, organizatorii nu dezvăluie motivul încarcerării lor.

Vezi aici mai multe poze!


    Sexy mafiote - galerie
Sexy mafiote - galerie
image
image
image
image
image
image
grecia romani1 jpg
rosii  jpg
calendar ortodox 2021 27 septembrie sfantul ierarh antim ivireanul png
Plenul reunit al Parlamentului României cu ocazia asumării răspunderii de către guvernul de coaliție PSD - PNL a unui pachet de măsuri fiscale, în București. FOTO Inquam Photos / George Călin
bani jpg
piata victoriei INQUAM Photos Octav Ganea (1) jpg
banner pensii png
image
actualitate.net