Eugen Cristea şi soţia, înfometaţi la un eveniment monden! Vezi ce au dat gata în câteva minute!

Ultima actualizare:

    Eugen Cristea şi Cristina Deleanu (Roberto Sălceanu)
Eugen Cristea şi Cristina Deleanu (Roberto Sălceanu)

Prezenţe rare la evenimente mondene, Eugen Cristea (61 de ani) şi Cristina Deleanu (73 de ani) au atras toate privirile marţi seara, la lansarea colecţiei "Touareg", semnată Liza Panait.

Îndrăgitul actor i-a făcut concurenţă partenerei sale la capitolul accesorii, Eugen Cristea purtând o pălărie neagră şi un lanţ imens, cu un medalion în stil rock, care înfăţişa un vultur cu aripile deschise. Cristina Deleanu avea mâna plină de brăţări, iar la gât purta câteva mărgele în tonuri pământii, asortate perfect la ţinută şi la culoarea părului. Cei doi s-au aşezat comod şi au aşteptat să înceapă prezentarea de modă, nu înainte de a-şi pregăti, ca la cinema, câteva ronţăieli. Ei bine, nu au venit de acasă cu popcorn, ci cu mâncare mult mai sănătoasă, o pungă de migdale, pe care au pasat-o de la unul la celălalt. În viaţa profesională, cel mai recent rol al Cristinei Deleanu datează din 2009, când a interpretat-o pe Lisaveta în serialul "Aniela" (Acasă TV), iar Eugen Cristea i-a împrumutat vocea personajului Nefario, în animaţia "Despicable Me 2" (2013).

Eugen Cristea şi Cristina Deleanu
Eugen Cristea şi Cristina Deleanu
image
image
image
image
image
image
Gratar FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
termometru freepik jpg
image png
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
image
actualitate.net
image
actualitate.net