Excentrica Iulia Albu promovează designul românesc

Ultima actualizare:

Misterul a fost în sfârşit elucidat! Fashion Editorul Iulia Albu a fost cooptată începând cu acest an în echipa Facultăţii de Modă din cadrul UNARTE pentru organizarea unuia dintre cele mai importante evenimente de modă dedicate tinerilor designeri din Romania. Castingurile draconice, look-ul semnătura şi exigenţa Fashion Editorului sunt de notorietate, iar Flapper Girl nu se fereşte nicio clipă s-o recunoască.

"Sunt onorată că am fost cooptată în echipa acestui proiect. Am gândit special pentru acest event un concept unic, menit pentru a evidenţia drumul unui copil creativ spre "construcţia" sa ca designer. DESIGNERS PLAYGROUND: LIVE, PRAY, CREATE este un experiment care propune o altă abordare a zonei de fashion în România. Este o ofensivă împotriva imposturii în modă, este o ofensivă a designului românesc de calitate. DESIGNERS PLAYGROUND se va impune în scurt timp ca unul dintre cele mai relevante proiecte de modă din România."

Şi noi o credem! Pentru că toate proiectele Iuliei Albu s-au bucurat de un succes fulminant. Fie că vorbim despre Flapper Girl, MANIFESTO- sunt frumoasa pentru ca sunt eu!, materialele semnate de aceasta sau pictorialele super-mediatizate, Iulia Albu şi-a croit încet dar sigur un drum cert printre numele din industrie şi ceva ne va spune că nu se va opri aici...

De altfel. Fashion Editorul derulează de ceva vreme pe site-ul sau www.theflappergirlchronicle.com proiectul Fashion Aquarius proiect ce are ca obiectiv descoperirea şi promovarea unor viziuni diferite în modă, modelling şi fotografie.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
strada trandafirilor jpg
IMG 0997 jpeg
document pentru pensie jpg
landscape 5344246 1280 jpg
vinerea mare 2024 jpg
Metrou Basarab 2048x2048 jpg
telefon ecran getty jpg
casa de marcat supermarket pexels jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net