EXCLUSIV A fugit din ţară ca să nu vină la cununia Biancăi?

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

S-au iubit, au rămas în relaţii bune, dar nu a venit la cel mai important moment din viaţa ei, deşi a fost invitat. În ziua în care Bianca Drăguşanu se mărita cu Victor Slav, Cătălin Botezatu juca golf în Turcia. Pentru ceilalţi foşti iubiţi, Adrian Cristea şi Anda Adam, vineri a fost zi tristă.

După aproape 10 luni de când s-au cunoscut, Bianca Drăguşanu şi Victor Slav au spus, vinerea trecută, „DA" în faţa ofiţerului stării civile. Douăzeci de persoane, printre care naşii Nicoleta Luciu şi Zsolt Csergo, Bogdan Vlădău şi familiile celor doi proaspăt căsătoriţi, au petrecut timp de patru ore la restaurantul „Chez Marie Garden", al unui prieten de-al lui Slav, cu muzică bună şi meniu la alegere, fără tort. Cei care au spart gaşca la petrecerea de cununie, au fost naşii. Nicoleta şi Zsolt Csergo au plecat acasă pentru a-şi hrăni copiii şi pentru a-i pregăti de culcare.

Cătălin Botezatu se află de câteva zile în Antalya, unde se relaxează la golf

simeon stalpnicul png

Apoi, după ora 20.00, au plecat şi ceilalţi, ca să urmărească meciul de fotbal România-Ungaria. Marele absent a fost însă Cătălin Botezatu. Deşi roşcata a rămas în relaţii foarte bune cu Bote şi l-a invitat la eveniment, designerul a preferat, în schimb, o partidă de golf. Botezatu a plecat în Turcia cu câteva zile înainte de cununie şi, se pare că nu va onora cu prezenţa nici nunta care va avea loc pe 29 septembrie. „Mă aflu de câteva zile în Antalya şi mă relaxez jucând golf pe cel mai bun teren din lume. Nu aveam în plan să vin la cununia Biancăi. Ea a fost drăguţă, m-a sunat, însă ştiam că e o petrecere de familie şi nu se cuvenea să merg acolo", a declarat Cătălin Botezatu pentru Click!

În timp ce designerul exersa loviturile „la gaură", Adrian Cristea suferea la antrenamentele lui Laurenţiu Reghecampf. După şedinţa de antrenament de vineri, "Prinţul" a postat o fotografie pe Facebook în care îşi lustruia pantofii şi-şi plângea de milă că a rămas singur: "Cumpăr femeilor pantofi şi ele îi folosesc ca să plece de lângă mine... Acum, îmi fac propriii pantofi".

Victor şi Bianca vor avea două «luni de miere»

Bianca şi Victor Slav au ales să-şi petreacă luna de miere departe de ţară, în două destinaţii diferite. Astfel, imediat după nunta programată pe 29 septembrie, roşcata şi prezentatorul de la Pro Tv vor pleca în America, unde vor sta aproape două săptămâni. Au ales acest "tărâm" nu doar pentru distracţie, ci şi în scop medical, întrucât Bianca vrea să-şi rezolve problemele pe care le are la piciorul stâng. A doua destinaţie va fi una exotică, însă abia la iarnă este programată.

simeon stalpnicul png

Anda Adam, în depresie?

Nici „fosta" lui Victor Slav nu a trecut prea uşor peste evenimentul de vineri. Surse din anturajul Andei Adam ne-au declarat că artistei nu i-a picat deloc bine faptul că vedeta de la Pro TV şi-a oficializat relaţia cu roşcata. Apropiaţii cântăreţei susţin că aceasta a stat toată ziua supărată când Victor şi Bianca au trecut pe la Starea Civilă. Ea a refuzat să mai comunice cu cei din jur, a stat tristă şi a fost văzută privind în gol, vizibil afectată de evenimentul din viaţa fostului ei iubit.

simeon stalpnicul png

Supărarea Andei este cu atât mai mare cu cât, în cei 6 ani de relaţie cu Victor Slav, acesta nu a cerut-o niciodată de soţie şi nici măcar nu a vorbit cu ea despre un eventual mariaj, în timp ce roşcatei i-a dat inelul la doar câteva luni de când formau un cuplu. "Nu ai cum să spui că eşti foarte vesel când nu mai eşti cu cineva cu care ai fost şase ani. Nu mi-a fost deloc uşor pentru că te leagă foarte multe de un om cu care stai zi de zi, îţi lipseşte", spunea artista recent într-o emisiune. (Tatiana Solomon)

FOTO EXCLUSIV Parada decolteurilor la cununia Biancăi Drăguşanu

FOTO EXCLUSIV Nu a avut decolteu, dar tot a întors capetele! Nicoletei Luciu i s-au ghicit sfârcurile

FOTO EXCLUSIV Apariţie discretă la cununia Biancăi Drăguşanu. Ce bine arată sora roşcatei

FOTO Bianca, ce tristă ai ieşit de la cununie!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Dominic Cummings FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
image
image
FotoJet (14) jpg
euro valuta bani pixabay jpg
tanara din Cuba mutata in Romania jpg
test de inteligenta jpg
tir-shutterstock_1610700505
femeie curatenie rufe de calcat fier 7 12 2009 4 07 57 pm jpeg
FotoJet (8) jpg
Plaja Samskara jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net