EXCLUSIV Adrian Mutu poate divorţa în 24 de ore!


    Consuelo s-a măritat cu  Adrian Mutu în urmă cu 9 ani.  Ei au împreună două fete
Consuelo s-a măritat cu Adrian Mutu în urmă cu 9 ani. Ei au împreună două fete

Adi Mutu şi Consuelo au probleme în căsnicie. O spun apropiaţii lor, iar bruneta a confirmat-o voalat, într-un mesaj postat pe o reţea de socializare. Surse din anturajul lor vorbesc despre separarea celor doi, şi chiar de divorţ. Până una, alta, Consuelo a rămas acasă cu cele două fete, iar "Briliantul" îşi face de cap în România.

S-au căsătorit în 2005 şi păreau extrem de fericiţi. Aparenţele sunt, însă, uneori înşelătoare. Aşa a fost şi cazul familiei Mutu. Din câte se pare, paradisul s-a destrămat puţin câte puţin, iar ruptura a venit la finalul anului trecut. Din ianuarie, de când Mutu a venit în România, la Petrolul, problemele s-au înteţit.

Cei doi soţi nu s-au mai văzut de atunci, iar apropiaţii lor spun că divorţul este următorul pas. Nici măcar pentru asta Adi nu trebuie să "zboare" în Republica Dominicană, pentru că, potrivit legilor ţării sud-americane, la tribunal este nevoie doar de prezenţa unuia dintre soţi, în cazul în care divorţul este dorit de ambii parteneri. Procedural, nu durează mai mult de o zi, însă pentru ca mariajul să fie rupt definitiv este nevoie ca partenerii să nu se răzgândescă timp de 60 de zile.

simeon stalpnicul png

Cel care nu este prezent la judecată este obligat să împuternicească un avocat să-l reprezinte, iar acest lucru se face doar în scris, în faţa unui notar sau a unuia dintre consulii dominicani.

În plus, anexat la dosarul de divorţ trebuie să existe un document prin care soţii se înţeleg asupra bunurilor dobândite în timpul căsătoriei, dar şi a problemelor de custodie şi pensie alimentară, acolo unde este cazul. După finalizarea procedurii - care presupune publicarea deciziei în "Registrul Civil", apoi, la cel mult opt zile, anunţul trebuie să apară într-un ziar de circulaţie naţională, divorţul este oficial. Interesant este şi faptul că în Republica Dominicană o femeie nu are voie să se mai mărite cu alt partener decât după cel puţin zece luni de la divorţ.

simeon stalpnicul png

EXCLUSIV Adi Mutu îşi răsfaţă prietena cu diamante!

VIDEO EXCLUSIV Adi Mutu s-a despărţit deja de soţie?

Adrian Mutu, reacţia la zvonurile despre divorţul de Consuelo

cub gabriela marin denise pilafai png
mariana moculescu jpg
shutterstock 165207755B jpg
1 horoscop luna noua in berbec jpg jpeg
Urşi ZOO Târgovişte. FOTO
cabral dominicana jpg
Culita Sterp masina accident (1)B jpg
foto1 la sfinxB jpg
Răzvan Burleanu în Qatar FOTO Twitter
Mercenari Wagner FOTO Telegram png
image
image
image
image
foto1 la sfinxB jpg
shutterstock 165207755B jpg
minivacanta 1 decembrie jpg
foto 1 bec economic jpg
Screenshot 2022 11 29 at 21 10 20 png
Urşi ZOO Târgovişte. FOTO