EXCLUSIV / Adriana Bahmuţeanu se destăinuie: «Cu viitorul soţ vreau să mai fac copii!»

simeon stalpnicul png

Nu şi-au vorbit timp de peste jumătate de an, dar acum situaţia dintre ei s-a detensionat. Drept dovadă, Silviu Prigoană şi-a vizitat pe nepusă masă fosta soţie, la locuinţa unde aceasta s-a mutat cu chirie, în toamnă, împreună cu cei doi copii. Adriana Bahmuţeanu a dezvăluit pentru Click! ce a însemnat pentru ea schimbarea de atitudine a fostului ei pertener de viaţă.

Click!: Fostul tău soţ te-a vizitat marţi, după luni de zile în care aţi luat legătura doar prin intermediul avocaţilor. Despre ce aţi discutat?

Adriana Bahmuţeanu: Am stat de vorbă vreo două ore. Am avut o discuţie referitoare la copii şi mă bucur că am început, în sfârşit, să comunicăm vizavi de copiii noştri după şapte luni de silenzio stampa. Am sperat de mult timp să avem această întâlnire. Trebuie să fim oameni maturi, să ne creştem copiii, asta ar trebui să fie prioritatea noastră numărul unu. M-a sunat cu puţin timp înainte să vină. M-a surprins plăcut vizita lui. M-am simţit mult mai uşurată după această discuţie

Ţi-a spus că ar vrea să vă împăcaţi?

În momentul ăsta, suntem proaspăt divorţaţi... Acum nu mai suntem soţ si soţie, fiecare îşi poate reface viaţa cu cine doreşte, dar asta nu înseamnă că nu o să rămânem părinţi. Îmi doresc foarte mult să avem o relaţie civilizată de dragul copiilor. Prefer să nu intru în amănunte. Ne-am înţeles să nu mai discutăm în presă despre ce se întâmplă între noi şi în familia noastră. Îl respect foarte mult pe tatăl copiilor mei şi voi ţine cont de opinia lui de a nu mai povesti toate amănuntele. Prigoană rămâne tatăl copiilor mei şi asta nu se poate schimba, dar nu înseamnă că eu nu îmi pot reface viaţa. Eu vreau să-mi refac viaţa. Nu aduc alt tată la copii, dar cu viitorul soţ poate voi face un copil, cine va fi el vom vedea.

Iubitul tău, Mihai, era acasă?

Nu, Mihai era plecat la muncă.

Nu a fost gelos?

Eu cu iubitul meu am o relaţie deschisă şi ne spunem tot unul celuilalt. El este extrem de cerebral şi inteligent şi înţelege lucrurile astea foarte bine. Este firesc să discut cu tatăl copiilor mei, nu văd de ce l-ar deranja. Relaţia mea cu Mihai e minunată şi-mi doresc să rămână aşa mereu.

Ai simţit că fostului tău soţ îi pare rău că familia voastră s-a destrămat?

A fost alegerea lui să divorţeze. Cred că-i pare rău că băieţii noştri suferă şi sunt bulversaţi. Şi mie îmi pare rău că cei care suferă sunt copiii.

Aţi planificat o ieşire împreună, alături de cei mici?

Nu.

Îl mai iubeşti pe Silviu Prigoană?

Îl respect pe tatăl copiilor mei, dar dragoste nu mai există. Nici din partea lui nu cred că mai există dragoste, altfel nu ne abandona.

Cum îţi explici faptul că în ultima vreme vorbeşte foarte frumos despre tine?

Mă bucur sincer că vorbeşte frumos, pentru că sunt mama copiilor lui.

Prigoană: «Adriana, vino acasă, te aştept şi te iubesc!»

Prigoană pare mai înflăcărat ca niciodată după Bahmu. Într-un interviu acordat emisiunii «Happy Hour» de la PRO TV, difuzat marţi seară, el a recunoscut că încă o mai iubeşte pe fosta lui nevastă. «E sfâşietor. Stau singur şi meditez, noaptea, stau şi mă gândesc unde şi cu ce am greşit. O iubesc ca un nebun. Mă simt singur şi trist. Nu am purtat niciodată verighetă. Nu am aruncat săgeţi spre femeia pe care am iubit-o şi pe care o iubesc. Orice om iubeşte femeia cu care are doi copii, cu care a stat atâţia ani alături», a declarat Prigoană în interviul acordat lui Cătălin Măruţă la botezul fiicei lui Pepe, de duminică.

Întrebat dacă mai este dispus s-o primească pe Bahmu înapoi acasă, afaceristul a afirmat că da. «Eu nu am scos-o niciodată afară din casă. Ea a plecat când eu eram plecat de acasă. A plecat ea, nu am dat-o eu afară. Se poate întoarce oricând», a precizat Prigoană la PRO TV.

Are iubit nou după divorţ

Bahmu şi Prigoană au avut cea mai "agitată" relaţie din showbiz: s-au căsătorit de patru ori, divorțând de tot atâtea ori. Cel mai proaspăt divorț al lor a fost pronunțat pe data de 23 ianuarie, când instanța a decis ca cei doi copii, Maximus (5 ani) și Eduard (2 ani) să fie încredințați mamei, dar cei doi soți să aibă custodie comună. Judecătorii au stabilit ca afaceristul să le plătească lunar minorilor o pensie alimentară de 1.000 de euro.

De aproximativ o lună, Adriana Bahmuțeanu se iubește cu un tânăr afacerist, informație publicată de Click! în exclusivitate. Mihai are o afacere în domeniul calculatoarelor. "Este un bărbat tandru și liniștit, care mă face fericită", ne-a spus Bahmu despre el.

gabi badalau, alaturi de parintii sai jpg
Mama lui Theo Rose și Teo Trandafir jpg
Matilda Pascal Cojocărița și Nicolae Ceaușescu jpg
Bianca Drăgușanu alături de Gabi Bădălău
cub razvan ciobanu png
cub theo rose anghel damian png
cub gabriela marin denise pilafai png
mariana moculescu jpg
Screenshot 2022 11 29 at 14 50 45 png
Tiktok webp
image
image
image
image
Politia din Muntenegru FOTO Shutterstock jpg
cum se epilau femeile in antichitate jpg
Joshua Cooper jpg
sarcina in vis jpg
Prima doamnă a SUA s a ocupat de decorațiuni jpg
cub florina mihaila sexy braileanca png