EXCLUSIV! Alina Borcea, bijuterii de 40.000 de euro la botez

2 septembrie 2012
image
Cerceii şi inelul Alinei sunt un cadou de la Cristi Borcea (fotografii: Mihai Ionescu/Dan Bistriţeanu)

Alina (27 de ani) şi Cristi Borcea (41 de ani) şi-au creştinat fiul în vârstă de trei luni, George Alexandru. Evenimentul a avut loc ieri, la Biserica Adormirea Maicii Domnului din Bucureşti. La slujba religioasă, soţia fostului şef al echipei Dinamo a strălucit la propriu, căci a purtat bijuterii în valoare de 40.000 €.

Fostul acţionar al "câinilor roşii" şi-a botezat fiul la Biserica Adormirii Maicii Domnului, lăcaş sfânt unde anul trecut s-a căsătorit cu Alina Vidican. Tânăra soţie a lui Borcea a impresionat şi de data aceasta prin ţinută.

Reporterii Click! au aflat, în exclusivitate, că bijuteriile purtate de Alina la botezul băiatului ei au costat nu mai puţin de 40.000 de euro. „Cerceii şi inelul sunt cadou de la Cristi. Ţine foarte mult la aceste accesorii şi de asta le-a şi luat la botez", ne-au declarat rude din familia Borcea, prezente la eveniment. Soţia lui Borcea şi-a asortat podoabele cu o rochie roşie, simplă.

Cristi Borcea şi-a distrat băieţelul care, spun rudele, îi seamănă leit

simeon stalpnicul png

Emoţiile au fost mari pentru Alina, căci în timpul slujbei, în momentul în care preotul i-a băgat fiul în cristelniţă, a început să plângă. Alături de soţii Borcea, la biserică au venit în jur de 50 de persoane, printre care cei trei copii pe care Borcea îi are cu Mihaela, prima lui soţie. Iar naşii Gigi şi Luminiţa Becali au fost însoţiţi de cele două fiice ale lor.

După slujba religioasă, Cristi şi Alina s-au îndreptat spre restaurantul Ambasad'Or, unde a avut loc petrecerea.

Naşa Luminiţa Becali a intrat cu micuţul în braţe, în biserică

simeon stalpnicul png

Cei 80 de invitaţi s-au delectat pe muzica interpretată de Călin Geambaşu. Borcea a cerut ca ospătarii să fie îmbrăcaţi în cămaşă albă, cu bretele în culorile dinamoviste, alb-roşu, cu toate că Becali, stelist, nu prea a fost încântat de idee. „Mă cam deranjează chelnerii îmbrăcaţi aşa. Poate fac şi eu o cursă până în Ghencea şi mă întorc apoi la petrecere", a spus, ieri, Becali.

Pentru că aseară au fost două meciuri importante din Liga I, Astra -Dinamo şi Steaua - Oţelul, organizatorii au pregătit pentru petrecăreţi două plasme uriaşe pentru ca toţi să poată viziona partidele. În ceea ce priveşte bucatele servite la eveniment, acestea au fost dintre cele mai alese: fois-gras (pateu de raţă), sărmăluţe, berbecuţ la proţap şi purceluşi de lapte.

Mihaela le-a trimis cadouri prin copii

Cristi Borcea mai are doi băieţi şi o fată din căsătoria anterioară, cu Mihaela Borcea. Patrick, fiul cel mare de 15 ani, Mihai Angelo (8 ani) şi Antonia Mellisa (8 ani).

Fosta soţie a lui Cristi Borcea nu a venit la botezul micuţului George Alexandru, însă le-a trimis cadouri părinţilor. Cei care au înmânat darurile la eveniment au fost chiar copiii Mihaelei. Aceştia i-au dăruit bebeluşului mai multe seturi de haine, iar Patrick i-a cumpărat personal un album foto.

2vancea botez jpg
kate profimedia 0692807495 jpg
loredana chivu jpg
cub marioara man gheorghe png
1alexandra stan mihai morar png
bianca dragusanu png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
variola
1 olena zelenska prima doamna a ucrainei jpg sotia lui volodimir zelenski razboi in ucraina copii 6 jpg jpeg
ambulanta
regina elisabeta (2) jpg
4 vladimir putin doctor profimedia 0343495914 jpg jpeg
refugiati ucraina jpg