EXCLUSIV Anamaria Ferentz, la mila prietenilor din America

image
Solista a vrut să se lanseze în muzică sau în actorie, dar nu a reuşit

A trecut peste Ocean, doar-doar o să ajungă mare divă, dar n-a reuşit nici 10% din ce şi-a propus. Anamaria Ferentz o duce foarte rău în America, potrivit surselor Click! În 4 ani n-a ajuns nici mare cântăreaţă, nici actriţă. Ca să supravieţuiască, se împrumută de la prieteni.

În 2010, Anamaria Ferentz (38 de ani) a plecat în America. De atunci, însă, n-am auzit de vreun succes de-al ei răsunător. Solista vrea să păstreze aparenţele şi le povesteşte tuturor că este fericită cu noua ei viaţă.

Din păcate, deşi povesteşte în stânga şi-n dreapta că în SUA a cântat la diverse evenimente, că a lucrat şi în domeniul relaţiilor publice şi că s-a ocupat de o agenţie imobiliară, adevărul ar fi altul.

Câteva dintre „prietenele" ei de peste hotare au povestit, pentru Click!, că Anamaria le cere prietenilor să-i găsească de lucru şi nu de puţine ori împrumută bani şi nu-i mai dă înapoi. Şi asta pentru că nu a reuşit să se lanseze nici în muzică, nici în actorie, aşa cum şi-a propus. Povestea a fost confirmată, pentru Click!, de mai mulţi apropiaţi de-ai ei.

„De multe ori uită să-şi plătească colaboratorii atunci când trebuie. În plus, cere rochii şi pantofi cu împrumut şi uită să le mai returneze. Are probleme grave şi nu cred că le va rezolva prea curând. Nu este deloc mulţumită de viaţa ei din SUA şi de aceea vine din când în când în ţară, unde mai câştigă bani de la emisiuni sau din spectacole", a spus, pentru Click!, o amică de-a Anamariei.

cub visarion alexa png
vremea octombrie toamna prognoza meteo pensionari parc jpeg
weddingfeast 2841610 1920 jpg
Timisoara Fashion Week (7) Adelina Pestritu jpg
reghecampf si anamaria prodan
Casele comoară sunt la mare căutare. Sursa foto: Playtech
Charles si regina Elisabeta a II-a
Kayley Stead a fost părăsită de logodnicul ei jpg
Misiunea DART FOTO NASA/Johns Hopkins Applied Physics Lab
Fane Văncică reținut de polițiști pe 27 septembrie 2022 FOTO Inquam / George Călin
image
image
image
image
geoparcul arouca portugalia pietre care nasc sursa httparoucageopark (4) jpg
Camilla Parker Bowles Regele Charles si Regina Elisabeta  Foto Gettyimages (2) jpg
kate middleton 1 profimedia 0706166194 jpg
asteroid jpeg
21 Josephine cu Constantin Tanase IMG 6696 jpg jpeg
iphone sursa FOTO Pixabay