EXCLUSIV Anca Badiu, în depresie din cauza necazurilor din familie

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Cântăreaţa Anca Badiu (35 de ani) apare în public cu zâmbetul pe buze de fiecare dată, dar ştie ce sunt necazurile încă de când era adolescentă. În urma unor complicaţii la inimă, dar şi la plămâni, mama artistei a decedat la 42 de ani, iar Anca şi cei trei fraţi ai săi au rămas în grija tatălui şi a unei mătuşi.

Nouă ani mai târziu, Anca se confrunta cu o altă tragedie, şi anume pierderea tatălui. Campionul Balcanic şi European la box Gheorghe Badiu s-a prăpădit la doar 54 de ani, din cauza unor probleme la ficat.

Tatăl Ancăi, Gheorghe Badiu, a fost campion balcanic şi european la box

simeon stalpnicul png

Chiar cu o zi înainte să decedeze, Anca venise special din Italia să-l revadă, numai că destinul a fost nedrept şi nu a mai apucat să-l strângă în braţe pentru ultima oară.

„Au fost cele mai grele moment din viaţa mea. Când l-au dus la groapă, am vrut să sar după el. De-atunci am rămas cu spaimă. Suferinţele prin care am trecut ne-au unit şi mai mult pe mine şi pe fraţii mei", ne-a spus Anca Badiu, fosta solistă a grupului Class. Afectată de problemele pe care le-a avut în familie, de-a lungul anilor, cântăreaţa urmează în prezent un tratament antidpresiv şi merge la psihoterapeut, pentru că face frecvent atacuri de panică. Totuşi, Anca Badiu nu a lăsat muzica deoparte, a scos un single de vară cu băieţii de la Deepcentral, intitulat "Hello".

image
image
image
image
image
image
9469179mac jpg
craig evans tatuaje iepuri cartea recordurilor instagram jpg
Somn - bărbat care doarme FOTO Shutterstock
lidl pexels jpg
arbore de cacao foto jpg
primul telefon graham bell jpg
Antarctica (Shutterstock) jpg
facebook glovo jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net