EXCLUSIV Anca Badiu: «Mă simt aiurea când fac dragoste, pentru că sunt grasă»

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Cele peste 80 de kilograme pe care le are i-au făcut viaţa un calvar. Anca Badiu a refuzat să mai cânte din cauza surplusului de greutate, în plus viaţa sexuală a fost şi ea afectată. Solistei îi era ruşine să se mai dezbrace în faţa partenerului.

Surplusul de kilograme îi dă în continuare mari bătăi de cap fostei soliste a trupei Class, Anca Badiu. Cea care făcea pe vremuri furori cu silueta sa a ajuns să se închidă în casă din cauza surplusului de greutate provocat de un tratament medical pe care l-a făcut în urmă cu trei ani, cu o substanţă numită cortizon.

La problemele medicale s-a adăugat depresia cauzată de moartea tatălui ei.

Toate acestea au făcut-o pe Anca să-şi găsească un aliat în mâncare. Astfel, de la 60 de kilograme ea a ajuns să cântărească aproape 100. Între timp, a mai slăbit, dar nu suficient. Acum are peste 80 de kilograme.

Înainte: Anca Badiu, cu puţin timp înainte să înceapă să acumuleze kilogramele

simeon stalpnicul png

„Nu am mai putut face nimic din cauza antidepresivelor. M-am îngrăşat şi mai tare în ultimul an. Din cauza asta am preferat să stau în casă, nu am mai mers la concerte, le-am refuzat. Mă gândeam că pot să leşin pe scenă de la atacurile de panică sau că se uită lumea urât la mine", ne-a spus solista. Totodată, greutatea i-a periclitat şi viaţa sexuală.

Anca Badiu nu se mai simţea bine, goală, în faţa bărbatului iubit. „Mă simt aiurea când fac dragoste. Este destul de incomod să apari dezbrăcată în faţa partenerului când eşti grasă. Întotdeauna mi-am dorit să arăt bine, chiar şi în pat", ne-a spus solista.

Pentru a scăpa de complexe şi probleme, Anca le-a declarat război kilogramelor în plus, astfel că de săptămâna trecută ea merge la sală şi trage de greutăţi sub supravegherea antrenorului Toma Raul, cel care a slăbit-o şi pe Andreea Marin.

„Încă nu ţin dietă. Asta se va întâmpla de la 1 octombrie, când termin tratamentul. Dar fac sport aproape în fiecare zi, timp de o oră. Sper că în trei luni voi ajunge la dimensiunile de dinainte", ne-a spus artista.

EXCLUSIV Anca Badiu se luptă să dea jos 20 kg

EXCLUSIV Anca Badiu îşi micşorează sânii în toamnă: «Abia aştept să port o rochie cu spatele gol!»

image
image
image
image
image
image
Dinu Săraru Fopto Mediafax Toni Salabasev jpeg
pacific insula istock jpg
sofer pexels jpg
Dinu Sararu lansare carte Adela Marculescu jpg
bataie publica1 jpg
oameni mormant navalnii jpg
primele femei agent de circulatie din romania colaj facebook jpg
2 croissant jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net