EXCLUSIV Anca Badiu se luptă să dea jos 20 kg

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

De mai bine de un an se luptă cu problemele de greutate. Acum, Anca Badiu, fosta componentă a trupei Class, a decis să pună piciorul în prag şi să revină la silueta care a consacrat-o. Click! a aflat cum luptă artista cu kilogramele în plus.

În ultimul timp, Anca Badiu a fost aspru criticată pentru kilogramele în plus pe care le are, însă puţini ştiu motivul din spatele îngrăşării bruşte a artistei.

Afectată de problemele din viaţa personală, decesul părinţilor săi, aceasta a fost nevoită să apeleze la medicamente antidepresive pentru a-şi reveni, care i-au adus şi problemele cu greutatea.

„Au fost cele mai grele momente din viaţa mea. De-atunci am rămas cu spaimă. A trebuit să fac un tratament de un an cu antidepresive şi am luat proporţii dezavantajoase", ne-a povestit vedeta.

EXCLUSIV Anca Badiu îşi micşorează sânii în toamnă: «Abia aştept să port o rochie cu spatele gol!»

FOTO Vedete de nerecunoscut: au strâns sau au dat jos kilograme fără număr!

EXCLUSIV Ce cântăreaţă de la noi ar vrea să aibă sânii Corinei

Acum, după un an de tratament, Anca este pregătită să revină la formele care i-au adus aprecierea pe vremea când făcea parte din trupa Class şi a apelat la o dietă pe care i-a dat-o tatăl său, atunci când trăia.

Solista şi-a luat bicicletă de la magazinul unui amic

simeon stalpnicul png

Cântăreaţa mărturiseşte că nu se poate abţine de la carbohidraţi, aşa că mănâncă orice până în ora 14.00, după care nu se mai atinge decât de fructe.

„Îmi plac carbohidraţii şi atunci am ales o dietă personalizată, o ştiu de la tatăl meu, el fiind antrenor federal de box la Steaua. Mănânc de toate până în ora 14.00, iar apoi doar mere, piersici, caise sau pepene roşu. Cu dieta asta am mai slăbit şi când eram mai tânără", a declarat artista, în exclusivitate pentru Click!

În plus, Anca s-a apucat serios şi de sport şi merge în fiecare zi cu bicicleta, o piesă vintage pe care şi-a achiziţionat-o de curând.

„Mă antrenez cu un antrenor de atletism pe stadion şi merg şi cu bicicleta, mai multe ore pe zi. Mi-am achiziţionat una vintage de la prietenul meu, Mirco Camilli de la BicItalia, este foarte drăguţă", a spus aceasta. Apropiaţii vedetei sunt mândri de eforturile Ancăi de a slăbi şi spun că aceasta mai are de dat jos 20 de kilograme.

„La finalul dietei va avea cu 20 de kilograme mai puţin şi va arăta foarte bine, dar mai are de muncă până atunci", ne-a spus un prieten de-al artistei.

Dincolo de a da jos câteva kilograme, Anca Badiu mai are un mare vis. Artista îşi doreşte de ani buni să-şi micşoreze sânii pe care îi consideră prea mari şi de care e nemulţumită.

„Am nişte sâni-gigant, nu mă mai suport. Am probleme la coloană, dureri de spate şi nici nu pot să respir prea bine. M-am decis ca prin octombrie să merg să-mi micşorez sânii. Sânii mari mi se par vulgari. Voi ajunge probabil la cupa B. Visul meu dintotdeauna este să port o rochie cu spatele gol şi fără sutien", a declarat cântăreaţa pentru Click!, în urmă cu o săptămână.

image
image
image
image
image
image
Popice Bacău (4) jpg
9469179mac jpg
craig evans tatuaje iepuri cartea recordurilor instagram jpg
Somn - bărbat care doarme FOTO Shutterstock
lidl pexels jpg
arbore de cacao foto jpg
primul telefon graham bell jpg
Antarctica (Shutterstock) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net