EXCLUSIV Andreea Antonescu i-a «suflat» 10.000 de dolari Alexandrei Stan

image
Alexandra Stan, cântând la petrecerea privată dată de Nick Rădoi

Din cauza bătăii pe care a luat-o de la Marcel Prodan, Alexandra Stan a pierdut o avere în aceste patru luni. Astfel, procesul pe care-l are cu impresarul dar şi interdicţia de la medic de a mai cânta o perioadă, au făcut-o pe celebra solistă să spună „nu" multor invitaţii la concerte.

La începutul acestei luni, milionarul Nick Rădoi l-a sunat pe tatăl artistei, George Stan, şi i-a comunicat dorinţa lui de a-i cânta Alexandra la petrecerea privată care urmează să aibă loc sâmbătă, la locuinţa acestuia din California.

Acesta a fost refuzat frumos de bărbatul care i-a fost şi tour manager fetei sale, şi i-a invocat afaceristului motivele de mai sus.

Astfel, după acest refuz, Rădoi s-a orientat către o altă artistă şi anume Andreea Antonescu, cea care i-a mai cântat acestuia la o mega petrecere, în luna august.

simeon stalpnicul png
Alexandra Stan, cântând la petrecerea privată dată de Nick Rădoi

Se zvoneşte că pentru un program de o oră, în care i-a distrat pe invitaţi cu melodii din repertoriul ei dar şi cântece populare, artista ar fi primit 10.000 de dolari, iar de data aceasta afaceristul nu se va lăsa mai prejos, ci va fi la fel de darnic.

„Niciodată nu am vorbit despre bani, sau cât dau pentru un artist. E adevărat, sâmbătă fac un party cu 400 de invitaţi, printre care judecători, avocaţi, afacerişti, medici. Va fi securitate maximă, se va intra pe liste şi este interzis accesul cu telefonul sau cu camere video. Am invitat-o pe Alexandra însă nu poate să vină. O să fie prezentă Andreea Antonescu, ea va cânta", ne-a spus Nick Rădoi.

Mihai Bendeac
niculina stoican   facebook jpg
cabral andreea ibacka botez fetita jpeg
Angelina Jolie si Brad Pitt
Gigi Hadid și Kanye West
kanye west
grasime corporala
carte mihai morar dan negru png
Razboi in Ucraina FOTO Ministerul ucrainean al Apărării jpg
ambulante gj jpeg
image
image
image
image
Analizaţi ofertele de pe piaţă,  ca să nu plătiţi în plus pentru facturi! jpeg
Rudel Obreja
ion soricica jpg
munti sursa FOTO Pixabay
bani in portofel jpeg
Copiii dintr un oraș din Franța fac frigul în clase jpg