EXCLUSIV Andreea Bălan şi Keo abia s-au despărţit, dar el deja pregăteşte ceva. Planul secret al artistului

image
Andreea Bălan este în momentul de faţă prezentatoare la emisiunea Antenei 1 „România dansează”, alături de Jorje, Keo vrea să-şi continue cariera de compozitor şi interpret

Inevitabilul s-a produs. Andreea Bălan şi Keo s-au despărţit la scurt timp după ce s-au mutat în casă nouă. Cei doi au confirmat separarea, iar artistul a povestit, în exclusivitate pentru Click!, motivele despărţirii.

Când toată lumea aştepta nunta, ei au anunţat că s-au despărţit! Andreea Bălan (29 de ani) şi Keo (35 de ani) şi-au spus „adio" după opt ani de iubire. Cei doi s-au iubit furtunos, au colaborat foarte bine muzical, au investit milioane de euro în proiecte muzicale şi chiar şi-au cumpărat o casă împreună, în care au investit peste 400.000 de euro. Ba chiar s-au şi mutat, de curând, în vila la care au muncit ani buni. Cu toate acestea, Bălanca a aruncat bomba în urmă cu două zile.

Andreea şi Keo au muncit aproape doi ani la vila de lângă Pădurea Băneasa

simeon stalpnicul png

„Aş spune că eu şi Keo am luat o pauză. Ne-am despărţit. E adevărat că ne-am mutat în casa cea nouă, dar ea a fost construită ca un duplex, sunt practic două case", a declarat Andreea, pentru Antena 1. La rândul lui, Cosmin Mustăţea, alias Keo, a povestit în exclusivitate pentru Click! care sunt motivele despărţirii.

simeon stalpnicul png

„Da, e adevărat, ne-am despărţit, mai mult din cauza ei. Pentru că ea îşi dorea copii şi familie, iar eu nu eram pregătit să fac acest pas, deocamdată. Încă nu ştim ce se va întâmpla cu casa pe care am construit-o împreună. Cert este că eu lucrez acum la un album la noul studio de înregistrări din vilă, lucrez la piese cu Skizzo Skillz. Pot să spun că şi presa a contribuit la această despărţire, fiind forţaţi să luăm o decizie în acest sens. Am decis să vă spun vouă primii, pentru că dacă ţin capul ascuns în nisip, nu e bine. Dacă ea a decis acest lucru, eu nu mă pot opune", ne-a spus Keo, în exclusivitate. În plus, surse apropiate celor doi au povestit, pentru Click!, că relaţia dintre cei doi se răcise foarte mult în ultima vreme.

În urmă cu două săptămâni, fotoreporterii Click! l-au surprins pe Keo în vila unde tocmai se mutase împreună cu iubita lui

simeon stalpnicul png

„Flacăra iubirii a dispărut, în locul ei a rămas prietenia. Au muncit un an şi jumătate la casă şi el vrea acum să se axeze foarte mult pe carieră, simte că mai are ceva de spus în muzică, vrea să se relanseze. Totuşi, el a rămas managerul ei şi mai speră să reia relaţia", a explicat sursa.

Părinţii Andreei Bălan au aflat vestea din presă

Săndel Bălan, tatăl Andreei

simeon stalpnicul png

Părinţii Andreei Bălan au aflat din presă despre despărţirea fiicei lor de Keo. „Am aflat din presă... Nouă nu ne-a spus nimic, am sunat-o şi a zis, lasă că vorbim diseară. Noi, părinţii, îi dorim să-i fie numai bine. Vă daţi seama că nu ne pică bine această veste, sunt aproape 8 de când sunt împreună şi vorba aceea, şi-au făcut planuri împreună. Nu am cum să fiu încântat că s-au despărţit, au construit şi casa împreună...", ne-a declarat Săndel Bălan.

Tatăl Andreei ne-a mărturisit că soţia sa era mai apropiată de Keo, decât el, cu toate acestea are numai cuvinte de laudă la adresa fostului iubit al Andreei.

„Soţia vorbeşte mai mult cu Keo şi ştie mai multe amănunte... Nu ştiu ce să spun, e uşor să arunci vorbe. Andreea poate să vă spună mai multe. Keo este un băiat educat, serios, aşa l-am perceput noi....", a mai spus Săndel Bălan. Acesta susţine că nu a văzut casa pe care şi-au făcut-o Andreea şi Keo. „N-am apucat să o vedem, de-abia s-au mutat, cam de o săptămână-două.  Din ce spune soţia, Keo are studioul acolo", a completat Săndel Bălan.

De ce i-a dat Andreea Bălan papucii lui Keo: «E penibil să ceri pe cineva de nevastă după zece ani»

anamaria prodan3 png
1 meghan kate jpg jpeg
bravo ai stil foto facebook 40288700 (1) webp
goia voltaj jpg
lacul vidra PNG
Vladimir Putin epa-efa Sankt Petersburg
IMG 0810 jpg
Printul Charles in Transilvania Viscri Valea Zalanului (2) jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
foto1 front medvedev epa efe jpg
inchisoare shutterstock 1030254055 0 jpeg
1 meghan kate jpg jpeg
lacul vidra PNG
Vladimir Putin epa-efa Sankt Petersburg
Printul Charles in Transilvania Viscri Valea Zalanului (2) jpg