EXCLUSIV Andreea Mantea şi Ştefan Stan nu mai stau împreună

S-au împăcat de două ori
S-au împăcat de două ori

“Rămâi sănătoasă cucoană/că-mi iau geamantanul şi plec!”. Aşa pare să cânte acum Ştefan Stan, după ce s-a despărţit de Andreea Mantea. Cântăreţul s-a mutat din apartamentul în care a locuit cu vedeta!

„Da, m-am despărţit definitiv de Ştefan Stan", spunea Andreea Mantea (26 de ani) pe 27 iunie, şi într-adevăr, de data aceasta, după două despărţiri şi tot atâtea împăcări, de data aceasta nu mai există nici o cale de împăcare între ea şi muzician.

Astfel, în loc să ajungă la altar, aşa cum trâmbiţaseră pe la toate televiziunile, au ales să se despartă după 7 luni presărate cu scandal din cauza amantlâcurilor şi a geloziilor. Iar confirmarea despărţirii este întărită şi de faptul că cei doi nu mai locuiesc împreună. La puţin timp după ce au anunţat că s-au separat, câştigătorul de la "Vocea României" a părăsit apartamentul din Banu Manta, pe care îl închiriaseră în ianuarie contra sumei de aproape 400 de euro lunar.

Apropiaţii cuplului spun că Mantea pare să se desprindă greu de trecut, aşa că încă nu s-a decis să se mute la vila ei din Popeşti Leordeni, unde locuia cu mama şi cu sora ei mai mare, Lavinia.

Ştefan Stan s-a mutat într-un cartier rezidenţial

simeon stalpnicul png

Nostalgică, Mantea a rămas în apartamentul unde a locuit cu fostul iubit

simeon stalpnicul png

Ieri, fotoreporterii Click! au surprins-o la apartamentul unde a stat câteva luni cu Ştefan. Pentru fostul ei iubit însă nu pare să mai fie loc de întors! Cântăreţul a ales să închirieze o garsonieră, în aceeaşi zonă, în ansamblul de lux Militari Residence. Ştefan a apelat la un prieten, iar acela i-a recomandat pe cineva care căuta chiriaş, contra sumei de 200 de euro pe lună.

Astfel, de aproximativ două săptămâni Ştefan profită de statutul de burlac şi leneveşte la piscină sau la restaurantul complexului rezidenţial. Are şi timp ce-i drept, pentru că nici concerte nu mai are, în afară de cele din turneul de promovare a albumului de debut "Povestea mea". Se pare că de când s-au despărţit, Mantea şi Stan nu şi-au lăsat loc nici măcar de "bună ziua!".

S-au împăcat de două ori


    S-au împăcat de două ori
S-au împăcat de două ori

Din decembrie şi până la finele lunii iunie, când au pus capăt relaţiei, Andreea Mantea şi Ştefan Stan s-au despărţit de două ori. Primul declin al poveştii lor de amor a avut loc în luna februarie, când solistul a lăsat-o pe brunetă în spital şi a fugit la tatăl său grav bolnav. Au urmat câteva zile critice pentru celebrul cuplu, însă într-un final s-au împăcat şi, după două luni, s-au şi logodit.

Cei doi au locuit împreună aproape o jumătate de an

simeon stalpnicul png

Nu a avut timp să se bucure de această veste, căci Andreea a aflat în aprilie că este înşelată de muzician cu o admiratoare. L-a iertat pentru fapta lui şi au încercat să redevină un cuplu. La sfârşitul lunii trecute, Andreea Mantea a anunţat că a rupt definitiv relaţia cu Stan.

FotoJet (1) jpg
culori brazi 2022
Vouchere sociale tichet social Inquam Photos / Octav Ganea
infidelitate 0 jpeg
despartire   heart g56bfad668 1280 jpg
filme de craciun
foto1 ElenaB jpg
FotoJet (1) jpg
cum poti avea succes la interviul de angajare jpeg
Multe localități din Siberia nu au căldură FOTO SHUTTERSTOCK
image
image
image
image
caine covid carantina china foto twitter jpg
Vouchere sociale tichet social Inquam Photos / Octav Ganea
infidelitate 0 jpeg
concediul de odihnă
culori brazi 2022
FotoJet jpg