EXCLUSIV Andreea Marin, 14.000 € pe lună de la TVR?

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Revenire spectaculoasă pe micile ecrane! Andreea Marin prezintă de weekend-ul trecut emisiunea „Preţuieşte viaţa” la TVR 1. Dacă în 2007 a încasat de la post suma de 100.000 de euro lunar, aşa cum Click! v-a dezvăluit în exclusivitate, doar pentru a reprezenta imaginea acestei instituţii, acum se pare că se mulţumeşte să primească “doar” 14.000 de euro pe lună.

De  duminica trecută, Andreea Marin a revenit pe micile ecrane cu o nouă emisiune, la postul de televiziune care a consacrat-o, TVR1. „Preţuieşte viaţa" se difuzează de la orele 20.45, durează trei ore şi are un format cu ajutorul căruia şi-a câştigat renumele de „zână", întrucât aduce în platou „oameni valoroşi care schimbă vieţi în bine", aşa cum a declarat chiar ea.

După ce a prezentat anul trecut pe Realitatea Tv emisiunea „Trezeşte România", anul acesta, Andreea Marin a revenit pe postul de prezentatoare, la „televiziunea-mamă".

Negocierile cu mai-marii instituţiei au început încă din vară, iar Andreea le-a prezentat acestora doleanţele salariale: 4.500 de euro ar fi cerut ca prezentator şi director de program, pe ediţie, adică 18.000 de euro pe lună.

Aceştia nu au fost de acord şi i-ar fi propus mai puţin: 14.000 de euro pe lună, adică 3.500 de euro pe ediţie.

Pentru că nu a avut încotro, fosta nevastă a lui Ştefan Bănică a acceptat oferta. Odinioară, Televiziunea Română a fost o adevărată mină de aur pentru „zână", căci pentru a fi emblema postului, ea a primit 100.000 de euro pe lună. Acum, după ce treburile s-au „stricat" în ograda TVR, s-au făcut modificări salariale impresionante.

simeon stalpnicul png

Aflat la al paisprezecelea sezon al show-lui umanitar „Dansez pentru tine", se zvoneşte că Ştefan Bănică junior primeşte în calitate de prezentator 4.000-4.500 de euro pe ediţie. Astfel, salariul artistului, la postul Pro Tv, este de aproximativ 18.000 de euro pe lună.

FOTO Revenire în forţă pe sticlă! Andreea Marin a strălucit la prima emisiune!

Cum va fi emisiunea Andreei Marin de la TVR!

Teo Trandafir a plâns în faţa Andreei Marin: «Ştiam că o să mor»

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Joseph Maroon01 jpg, FOTO facebook/Joseph Maroon
image
image
image
image
image
image
index webp
Cristian Popescu Piedone afișând tricoul cu mesajul „Și eu sunt interlop” png
image png
Interviu angajare job shutterstock 161909402 jpg
Mici pe gratar FOTO Shutterstock jpg
earthworm 686592 1280 jpg
belgium 6497401 1280 jpg
pestera Farcu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net