EXCLUSIV Andreea Raicu l-a părăsit pe Horia Tecău

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Zilele acestea ar fi sărbătorit un an de relaţie. În loc să ciocnească un pahar de şampanie în cinstea lor, Andreea Raicu şi Horia Tecău şi-au spus adio. Vedeta de la Prima TV a recunoscut, în exclusivitate pentru Click!, separarea şi a spus şi motivul: „provenim din lumi diferite”.

Anul trecut, în octombrie, Andreea Raicu (36 de ani) şi Horia Tecău (28 de ani) au apărut prima dată la braţ, semn că formează un cuplu oficial. În anul care s-a scurs de atunci, cei doi au petrecut împreună mai puţin de şase luni.

Turneele şi meciurile de tenis la care a participat l-au ţinut pe Horia departe de Andreea.

„Ochii care nu se văd se uită" e un proverb care s-a adeverit şi de această dată. În ultima vreme, cei doi n-au mai fost zăriţi împreună la evenimente mondene şi nici paparazzii nu i-au mai surprins. Vestea că ar fi separaţi a fost confirmată, pentru Click!, de apropiaţii sportivului. Iar Andreea Raicu a confirmat.

Andreea Raicu (FOTO: Arhivă Personală)

simeon stalpnicul png

„Da, nu mai suntem împreună. Timpul ne-a demonstrat că provenim din lumi diferite", a mărturisit ea, în exclusivitate pentru Click!

Apropiaţii vedetei de la Prima TV susţin că Andreea este fericită cu decizia luată. „I-a adus liniştea pe care, în ultimul timp, o pierduse. Acum poate reveni la proiectele pe care le abandonase pentru a călători ca să-l susţină pe Horia. Are multe lucruri de dezvoltat şi multe proiecte în derulare", povesteşte o sursă din apropierea Andreei.

Horia Tecău

simeon stalpnicul png

La început, relaţia Andreei cu Horia părea să evolueze cu paşi repezi. După doar două luni de iubire, tenismanul s-a mutat acasă la vedeta tv. Fotoreporterii Click! l-au surprins pe Horia mutându-şi bagajele în vila brunetei.

„Petrec tot timpul împreună", povestea, în decembrie anul trecut, un apropiat al celor doi. Din păcate, câteva luni mai târziu, eforturile de a se vedea erau din ce în ce mai mari, în special din cauza programului lui Horia. În iunie, de exemplu, Andreea a fost nevoită să facă naveta Bucureşti-Londra pentru a fi alături de iubit.

„El este foarte mult timp plecat. Au fost un an împreună, dar au stat unul cu altul abia şase luni, în restul timpului erau la mare distanţă. Andreea aproape şi-a abandonat cariera pentru el. În plus, şi diferenţa de vârstă şi-a spus cuvântul", a mai explicat un apropiat al celor doi.

Până la închiderea ediţiei, Horia Tecău nu a putut fi contactat. Tenismenul se află de câteva zile în Rusia, la Sankt Petersburg, unde participă la turneul de dublu din cadrul competiţiei ATP. Astăzi, el şi partenerul său, belarusul Max Smîrnîi, vor juca în primul tur.

De-a lungul timpului, Andreea Raicu a avut relaţii de durată cu bărbaţi cunoscuţi. Printre aceştia s-au numărat fotbalistul Cristian Chivu, fiul fostului prim-ministru Radu Vasile, Tudor, solistul Tudor Chirilă, dar şi spaniolul Federico Rivero.

Cu primul dintre aceştia, vedeta era foarte aproape de altar, însă pentru că şi-a dorit mai mult cariera decât viaţa de soţie, cei doi s-au separat.

Cristian Chivu

simeon stalpnicul png

Federico Rivero

simeon stalpnicul png

Tudor Chirilă

simeon stalpnicul png

Tudor Vasile

simeon stalpnicul png

Citeşte şi:

Ce a învăţat Andreea Raicu din relaţiile eşuate: «Există cineva care nu a suferit din dragoste?»

Andreea Raicu i-a purtat noroc lui Tecău

Andreea Raicu, weekend romantic cu Horia Tecău

image
image
image
image
image
image
Supermarket, hipermarket, cumparaturi, casier, shopping, FOTO Shutterstock
Cuplu de tineri chinezi pixabay jpg
prognoza meteo  webp
index webp
locuri de munca acasa jpg
Bebeluș foto pixabay